Judoka de la CNS Cetate Deva, medaliaţi la Campionatele Naţionale de juniori

26 aprilie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Sala Sporturilor „Leonard Doroftei“ din Ploieşti a fost gazda unei noi competiţii naţionale de judo pentru juniori: etapa finală a Campionatului Naţional Şcolar (licee cu program sportiv, cluburi sportive şcolare, palate ale copiilor) judoka născuţi în anii 2001-2003.

După derularea etapelor de zonă organizate la începutul acestei luni la Deva, la etapa finală a competiţiei s-au calificat 120 de sportivi, iar de la CNS Cetate Deva, au fost calificaţi Andrei Grecu, Sergiu Vancea (ambii la categoria – 55 kg), Bryan Boar -90 kg, Alexandru Ilie şi David Ionuţi (ambii la categoria +90 kg) la masculin, Ana-Maria Cismaş -48 kg, Denisa Gearbă +70 kg, la feminin.
Aşa cum ne-a comunicat prof. Dan Gârbovan, devenii au avut o prestaţie foarte bună, cucerind cinci medalii: Andrei Grecu şi Alexandru Ilie, sunt medaliaţi cu argint, iar Denisa Gearbă, David Ionuţi (toţi pregătiţi de prof. Dan Gârbovan), Ana-Maria Cismaş (antrenor prof. Constantin Vasiliu) au fost medaliaţi cu bronz.
În perioada următoare, Alexandru Ilie şi David Ionuţi vor participa la Cupa Europei de la Cluj-Napoca şi apoi în Polonia, la o altă etapă de Cupă Europeană rezervată sportivilor sub 18 ani. David Ionuţi va mai fi prezent la finalul lunii mai la Campionatul Balcanic, ce se va desfăşura in Bosnia-Herţegovina.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Evenimente şi competiţii sportive importante de anul acesta

Anul acesta competiţiile şi evenimentele de mare profil vor aduce bucurii pentru o mare varietate de pasionaţi de sporturi iar...

Devean înşelat prin metoda „premiul în dolari”

Începând din 6 aprilie, până în 24 aprilie, un bărbat în vârstă de 64 ani, din Deva, a fost păcălit...

Condamnări în două dosare de trafic de droguri

Tribunalul Hunedoara a dat ieri sentinţele în două dosare de trafic de droguri. În primul au fost judecaţi trei tineri...

Închide