Sport

Judoka de aur și argint

Reprezentantele Secției de judo de la SCM Deva au obținut recent re­zultate de excepție pentru această dis­ciplină sportivă. La Paks, în Ungaria, s-a desfășurat Cupa Europei de Juniori, unde tânăra sportivă Georgiana Miler (foto) a cucerit me­dalia de aur la categoria +78 kg.

Aproape de podium
La competiția din Ungaria au mai participat și alți doi sportivi care se pregătesc în centrul devean, Orsolya Lajos care a evoluat la categoria -63 kg și Robert Vlad (categoria -60 kg), ambii fiind foarte aproape de o cla­sare pe podium.
Pe de altă parte, la finalul săptămânii trecute au fost programate la Zagreb Cam­pio­natele Euro­pe­ne Univer­si­ta­re de judo in­dividual și pe echipe. În întrecerea individuală, Georgiana Miler a urcat pe podiumul de premiere, cucerind medalia de argint la categoria +78 kg, iar colega ei, Olga Severin și-a trecut în palmares o muncită medalie de bronz, la categoria -70kg. În între­ce­rea pe echipe mixte, România a câș­tigat o medalie de bronz cu Georgiana Miler și Olga Severin titulare în această formație națională. Aceste re­zultate vin ca urmare a antre­na­men­telor desfășurate în centrul de la Deva, unde sportivii se pregătesc cu teh­nicienii, antrenorii și profesorii Ramona Enache, Doru Bucătaru, Adrian Hărăstășan, Constantin Vasiliu, coor­do­nați de prof. Mugurel Ciușcă. Să nu uităm și contribuția esen­țială a kine­to­te­ra­pe­u­tului Răzvan Marcu.