Politica si administratie

Județul Hunedoara este al hunedorenilor, nu al PSD!

Cât tupeu să ai să vorbești de politizare, când și pereții instituțiilor județene „res­piră” roșu?!
După ce a politizat absolut toate instituțiile județene, de ”la opincă, până la vlădică”, cum se spune, Laurențiu Nistor, președintele PSD Hunedoara și al Consiliului Județean Hune­doa­ra are tupeul să arate cu degetul spre prefectul de Hunedoara, Călin – Petru Marian, pe care îl acuză ”că a transformat Instituția Prefectului într-o organizație politică locală subordonată Partidului Național Liberal”. Și asta doar pentru că prefectul a demontat public declarațiile pur demagogice ale lui Laurențiu Nistor privitoare la Termocentrala Mintia și le-a arătat hunedorenilor adevărul despre cauzele opririi activității la această societate energetică.
Domnule Laurențiu Nistor, dumneavoastră aveți tupeul să vorbiți despre politizarea unei instituții? Dumneavoastră, care de la înăl­țimea funcției domniei voastre, de jupân PSD al județului, ați politizat 100% instituția Con­siliului Județean Hunedoara și a celorlalte instituții subordonate, ridicând politizarea la rang de artă?
Domnule Laurențiu Nistor, ați reușit per­for­manța de a politiza profund până și alocațiile bugetare pentru primăriile din județ. V-ați întâlnit DOAR cu primarii PSD, ați alocat bani DOAR primăriilor PSD și, în contrapartidă, ați luat fonduri, fără nicio mustrare de conștiință, de la primăriile PNL sau cele neagreate de dvs, împărțind locuitorii județului pe categorii, pe „ranguri”, după culoarea carnetului de partid al primarului.
Observ că vă deranjează faptul că această guvernare de dreapta, PNL- USR – UDMR, a renunțat la ipocrizia guvernărilor PSD, și și-a asumat faptul că pre­fectul este reprezen­tan­tul guvernului în teritoriu și are culoare po­litică. Stați liniștit, domnule Nistor, din 1990 încoace nimeni nu vă credea că pre­fec­tul este apolitic, în condițiile în care a fost numit mereu din rân­dul membrilor de partid și reprezintă un GUVERN POLITIC.
Da, domnule Laurențiu Nistor, Călin – Petru Marian este reprezentantul Guvernului Ro­mâniei în județul Hunedoara și este membru PNL, așa cum și dvs. sunteți social – demo­crat și conduceți nu doar PSD Hunedoara, ci și Consiliul Județean Hunedoara, instituție în care până și pereții ”respiră” roșu de când sunteți acolo!
Spuneți că v-ar crăpa obrazul de rușine pen­tru plățile compensatorii acordate ener­ge­ticienilor prinși în programul de concedieri colective? Dați-mi voie să mă îndoiesc! Nu v-a crăpat obrazul de rușine nici când i-ați înșelat deliberat pe acești oameni, dar nici când dumneavoastră și guvernul PSD i-ați lăsat să protesteze, blocați în subteran, pe minerii de la minele neviabile, refuzând mai bine de un an să le asigurați viitorul lor și al familiilor acestora!
Cum nu v-a fost rușine nici când i-ați transformat în cetățeni de rang inferior pe cei care au votat primar de altă culoare politică decât PSD și i-ați condamnat la sărăcie și subdezvoltare!

Tiberiu Iacob – Ridzi,
Prim-vicepreședinte PNL Hunedoara

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura