Florentina Iușco a ratat calificarea în finală la săritura în lungime

Hunedoreanca Florentina Iușco (foto) nu a reușit o săritură bună la Tokyo și a ratat calficarea pentru finală.
„Sunt dezamăgită de mine pentru că am muncit foarte mult pentru competiția aceas­ta. Mă așteptam să fie mai bine. Nu m-am simțit bine pe săritură, nu am reușit să bat pe prag cum trebuia, acum poate am avut o zi mai proastă, nu știu”, spune fosta cam­pioa­nă mondială de tineret pentru gsp.ro.
„Am avut emoții, e prima ediție de Jocuri Olimpice. Nu am sărit la pregătirea făcută și la valoarea pe care știu că o am. Asta e dezamăgirea. Pe viitor sper mă mobilizez mai bine și să fac competiții mai bune. Sper să prind și următoarea ediție a Jocurilor Olimpice”, adaugă atleta de 25 de ani. Apoi aduce vorba de fiul său de patru ani, Eric Florentin și lacrimile se întețesc pe obraji. „Sunt încărcată de emoții și încărcată de dor, pentru copilașul meu. Abia aștept să ajung acasă la el. Sper ca măcar el să fie mândru de mine pentru că știu că acum mul­tă lume o să mă judece acum. Dar contează că sunt sănătoasă. De ce să mă judece? Cei care nu știu câtă muncă îți trebuie să ajungi aici, vorbesc multe! Am mai trecut prin aces­te lucruri, cei care nu cunosc spun despre noi și vorbesc, dar nu ar trebui să o facă pentru că e munca, muncă enormă, sacrificiile mari. Sunt ple­cată de o lună de zile de lângă copilul meu”, spune printre lacrimi Florentina.

2 comentarii la „Florentina Iușco a ratat calificarea în finală la săritura în lungime

  • 4 august 2021 la 22:18
    Legătură permanentă

    Flory felicitări! Nu sunt mulți cei care au reușit performantele tale și aceasta întâmplare nu trebuie sa te întristeze ci sa te ambitioneze mai mult. Faptul ca ai ajuns pana aici nu e puțin lucru. Felicitări inca o data.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.