Sport

Joc frumos, eşec exagerat

Ciprian Marinuţ

Ştiinţa Petroşani a oferit o replică onorabilă puternicei echipe Farul Constanţa, în meciul de ieri din deplasare, însă a pierdut cu 51-18, scor exagerat faţă de realitatea din teren.

Start curajos

Ştiinţa a jucat fără frică şi a reuşit trei eseuri prin Cojocaru, Ababei şi David şi o lovitură de pedeapsă transformată de Skverne, astfel că a avut avantaj pe tabelă, în prima parte a partidei. „Rechinii” şi-au încordat însă muşchii, au întors soarta meciului şi au învins cu 51-18. Antrenorul echipei din Petroşani, Alexandru Lupu, s-a arătat mulţumit de jocul echipei sale şi consideră că scorul final e exagerat. „Scorul înregistrat nu reflectă realitatea din teren. Am jucat foarte bine şi la un moment dat, am condus. Toată lumea ne-a aplaudat şi ne-a felicitat pentru prestaţia avută”, a declarat Alexandru Lupu.

Viitorul sună bine

Jocul practicat de Ştiinţa în meciul de pe Litoral îi dă încredere antrenorului Alexandru Lupu pentru partidele viitoare. „Elevii mei au jucat aşa cum trebuie. Dacă vom evolua astfel cu Iaşiul, sâmbătă, le dăm 50 de puncte”, a mai precizat antrenorul. Din păcate, în urma partidei de la Constanţa, Ştiinţa s-a ales cu trei accidentări nedorite. Ovidiu Bratu a făcut entorsă la gleznă, Călugăreanu este suspect de ruptură musculară, iar Florin Popescu a fost dus la spital, pentru a fi cusut la arcadă.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura