Joc frumos, eşec exagerat

13 mai 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Ciprian Marinuţ

Ştiinţa Petroşani a oferit o replică onorabilă puternicei echipe Farul Constanţa, în meciul de ieri din deplasare, însă a pierdut cu 51-18, scor exagerat faţă de realitatea din teren.

Start curajos

Ştiinţa a jucat fără frică şi a reuşit trei eseuri prin Cojocaru, Ababei şi David şi o lovitură de pedeapsă transformată de Skverne, astfel că a avut avantaj pe tabelă, în prima parte a partidei. „Rechinii” şi-au încordat însă muşchii, au întors soarta meciului şi au învins cu 51-18. Antrenorul echipei din Petroşani, Alexandru Lupu, s-a arătat mulţumit de jocul echipei sale şi consideră că scorul final e exagerat. „Scorul înregistrat nu reflectă realitatea din teren. Am jucat foarte bine şi la un moment dat, am condus. Toată lumea ne-a aplaudat şi ne-a felicitat pentru prestaţia avută”, a declarat Alexandru Lupu.

Viitorul sună bine

Jocul practicat de Ştiinţa în meciul de pe Litoral îi dă încredere antrenorului Alexandru Lupu pentru partidele viitoare. „Elevii mei au jucat aşa cum trebuie. Dacă vom evolua astfel cu Iaşiul, sâmbătă, le dăm 50 de puncte”, a mai precizat antrenorul. Din păcate, în urma partidei de la Constanţa, Ştiinţa s-a ales cu trei accidentări nedorite. Ovidiu Bratu a făcut entorsă la gleznă, Călugăreanu este suspect de ruptură musculară, iar Florin Popescu a fost dus la spital, pentru a fi cusut la arcadă.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Daria, lidera României la Balcaniadă

Şahista Daria Vişănescu (foto), de la Clubul de Şah Deva, a realizat cel mai bun punctaj din echipa de junioare...

Multă „vrăjeală”, un minut de realitate

Handbalistele de la Cetate au avut milă de Rapid, în partida de ieri, de pe teren propriu, până când s-a...

„Noapte Albă” la muzeele din Deva şi Orăştie

Secţia de Etnografie şi Artă Populară Orăştie din cadrul Muzeului Civilizaţiei Dacice şi Romane Deva organizează, sâmbătă, 15 mai 2010,...

Închide