Sport

JO de la Beijing. Andreea Grecu, locul 12 la monobob

Românca a concurat în manșa a 3-a a probei de monobob feminin și a reușit să obțină un timp 3:17.73, cu care s-a clasat pe locul 12. Ea a terminat la 3.76 secunde de lider și a reușit să se califice în manșa următoare.
Ulterior, în manșa a patra, Andreea Grecu a avut din nou o prestație bună. Ea a terminat concursul în final pe locul 12.Medalia de aur a fost câștigată de Kaillin Humphries (SUA) a luat medalia de aur la proba de monobob feminin. A fost urmată de compatrioata ei, Elana Meyers Taylor și de canadianca Christine de Bruin.

Alte rezultate obținute de sportivii români la această ediție:
Biatlon, 10km sprint: George Colțea, locul 89
Patinaj viteză, 500m (f): Mihaela Hogaș, locul 29
Sărituri cu schiurile, trambulina mare: Daniel Andrei Căcina, locul 46
Schi alpin, slalom uriaș (m): Alexandru Ștefan Ștefănescu, locul 32.

Comitetul Internațional Olimpic CIO a decis că nu vor exista ceremonii de decer­nare a medaliilor în competiția pe echipe și nici în proba individuală feminină de patinaj, dacă Kamila Valieva va ocupa unul dintre cele trei locuri de pe podium.
Această decizie vine după ce sportiva din Rusia, prinsă dopată a primit un verdict favorabil la Tribunalul de Arbitraj Sportiv.
Astfel, în cazul în care sportiva se va clasa pe podium la proba individuală, nu se va organiza o festivitate de premiere. Valieva a luat deja aurul olimpic alături de echipa Rusiei.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura