Jiul va fi premiată astăzi de către AJF Hunedoara

Jiul Petroşani este formaţia care a fost declarată de către Asociaţia Judeţeană de Fotbal Hunedoara câştigătoarea campionatului din Liga a IV-a ediţia 2019-2020.
Formaţia din Valea Jiului va susţine în 5 şi 9 august meciu­rile de baraj pentru promovarea în eşalonul trei, împotriva celor de la CS Strehaia şi Avântul Periam, campioanele din jude­ţele Mehedinţi şi Timiş. Echipa din Petroşani va fi premiată astăzi, începând cu orele 17.30, la Stadionul Jiul, de către staff-ul AJF Hunedoara, cu medaliile şi trofeul oferite de or­ganizatori pentru echipa câştigătoare a campionatului judeţean.
Echipa pregătită de Damian Militaru- directorul tehnic al formaţiei şi Cosmin Kanduth-antrenor principal, a evoluat în sezonul recent încheiat cu următorul lot de jucători: portari Adrian Farcaş, Marius Harin; fundaşi Bogdan Matei, Remus Sandu, Remus Arcuşi, Bogdan Keszeg, Răzvan Bălan; mijlocaşi Robert Stoicoiu, Andrei Firan, Ion Radu, Marius Mareş, Ionuţ Torkos, Claudiu Miron, Răzvan Drăgoescu, Fla­vius Ghiur, Bogdan Turcu; atacanţi Ion Marian Filip, Dumitru Tuţă.
CSM Jiul Petroşani speră ca după jocurile din barajul de promovare să îşi atingă obiec­tivul şi să aducă în Valea Jiului fotbalul de Liga a III-a, iar din sezonul viitor să întâlnească în partide oficiale formaţiile din Deva şi Hunedoara în locul adversarelor de Liga a patra din ultimii ani.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.