Egal în primul amical de pregătire pentru CS Hunedoara

26 iulie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport


Meciul a fost bine venit, deoarece şi hunedorenii ar fi trebuit să joace, dar la Timişoara, cu ASU Politehnica, formaţie care
şi-a sistat vineri antrenamentele după ce portarul Contra şi mijlocaşul Vidrăsan au acuzat o stare de rău. În aceste condiţii amicalul cu CSM Reşiţa s-a disputat pe stadionul „Michael Klein”, vineri de la ora 18.00. A fost o întâlnire amicală, de pregătire, în care ambii antrenori au profitat şi au rulat loturile de jucători pe care le au la dispoziţie.
Prima repriză a fost dominată de oaspeţi, care au avut câteva bune ocazii în careul hunedorean, dar intervenţiile lui Raţ au făcut ca scorul să rămână egal până la pauză. La puţin timp după revenirea de la vestiare, în min. 50, gazdele au deschis scorul ca urmare a unei lovituri de pedeapsă acordată de către arbitrul partidei, la un henţ înregistrat în careul resiţean, iar penaltiul a fost tranformat de către Daniel Creciunesc.
Oaspeţii au răspuns prompt şi în min. 52 au reuşit să egaleze prin Dodoi care a fructificat o centrare servită excelent de către Laurenţiu Buş. După restabilirea egalităţii pe tabela de scor, oaspeţii au fost mai incisivi în atac, dar de fiecare dată apărarea hunedoreană a răspuns prompt şi eficace, astfel că şuturile lui Danci şi Buş nu şi-au atins ţinta. Introdus în teren pe finalul par­tidei, Pădure a avut o şansă bună de a înscrie, dar şutul lui direct pe spaţiul porţii a fost reţinut în doi timpi de către portarul Spînu.
Un egal, 1-1 meritat, înregistrat după un joc frumos şi deschis, în care cei doi tehnicieni au avut posibilitatea să urmărească evoluţiile tuturor jucătorilor din cele două loturi şi să creioneze posibile strategii pentru viitor.
,,Este un rezultat echitabil. Suntem la începutul perioadei de pregătire după doar 8 antrenamente. Trebuia să jucăm la Timişoara, nu s-a putut din motivele cunoscute. Le mulţumesc colegilor de la CSM Reşiţa că au acceptat să jucăm astăzi. Un antrenament bun, cu o echipă bună, eu sunt bucuros că am reuşit o bună organizare a jocului. Sunt mulţumit de noile achiziţii, atâtea câte sunt ele acum. Nu avem prea multe noutăţi, suntem puţini, numeric vorbind, aşteptăm întăriri, dar îmbucurător este că am reuşit să păstrăm marea majoritate a jucătorilor din sezonul trecut, încă mai avem posturi deficitare şi aştept să vedem cât mai curând în lot jucătorii de care avem nevoie”, a declarat, după meci, Raul Spătaru, antrenor principal al CS Hunedoara.
Joi, 30 iulie, CSM Reşiţa are programat un alt amical, care se va desfăşura tot la Hunedoara, şi unde echipa antrenată de Alexandru Pelici va întâlni formaţia Universitatea Cluj Napoca, iar sâmbătă, CS Hunedoara se va deplasa la Reşiţa, pentru revanşa întâlnirii desfăşurate vineri.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Jiul va fi premiată astăzi de către AJF Hunedoara

Jiul Petroşani este formaţia care a fost declarată de către Asociaţia Judeţeană de Fotbal Hunedoara câştigătoarea campionatului din Liga a...

Muzeul Civilizației Dacice și Romane Deva prezintă online un alt monument medieval din județ: Turnul de la Răchitova

Muzeul Civilizației Dacice și Romane din Deva prezintă în contextul proiectului online Un monument pe săptămână, un alt monument deosebit...

Situația infecțiilor cu Covid-19 în județ și la nivel național, în 25 iulie 2020

De la începutul monitorizării, și până sâmbătă, 25 iulie, în județul Hunedoara  860 de persoane au fost confirmate pozitiv cu...

Închide