Jiul, tot mai tulbure

Alb-negrii au suferit a doua înfrângere consecutivă, 0-1 în deplasare cu Naţional Sebiş, şi au picat pe locul 11 din 13, astfel că au ajuns să îşi facă griji pentru evitarea retrogradării, în loc să emită pretenţii la podium.

Traşi în jos de sărăcie

Schimbarea formulei de echipă de la o etapă la alta, în funcţie de jucătorii care şi-au depus memorii din cauza restanţelor salariale, a tulburat jocul şi rezultatele trupei antrenate de Toni Sedecaru. Lipsa jucătorilor de bază şi atitudinea de fotbalişti cu „conturile goale” i-a costat pe alb-negri şi în deplasarea de la Sebiş, iar Jiul a pierdut la limită, un meci în care nu a pus probleme serioase adversarilor.
Unicul gol al meciului a fost marcat de fotbalistul crescut de Rapid Oradea, Raul Ember, în minutul 13, unul cu ghinion pentru Jiul. Şi restul partidei a fost la discreţia trupei lui Roland Nagy, care a mai ratat numeroase alte ocazii, precum şi o lovitură de pedeapsă în prelungiri, prin Alin Coţan. „A fost un meci mai mult de uzură. După 1-0 am ratat mult, întrucât cei din linia de atac s-au concentrat mai greu la finalizare. Sunt mulţumit că acumulăm încă trei puncte. Avem 13 puncte şi urcăm în clasament. Sper să terminăm cu bine turul, în prima jumătate a clasamentului, apoi, iarna ne va sta la dispoziţie pentru a ajusta, analiza şi a lua măsurile necesare pentru continuitate fără emoţii”, a spus Roland Nagy, antrenorul arădenilor. (C. Marinuţ)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare