Jiul rămâne pe val

Ciprian Marinuţ

 Trupa lui Daniel Timofte a revenit în competiţie cu o victorie, în deplasare, la Arieşul Turda, după două etape de pauză forţată, şi se anunţă ca o candidată serioasă şi puternică în cursa pentru promovare.

Plus de experienţă
Startul bun al Jiului din primele etape a fost mai mult decât un simplu foc de paie. Minerii au continuat să joace bine şi au câştigat, la limită, scor 1-0, partida cu Arieşul Turda,  trecând cu bine peste cele două săptămâni de pauză forţată provocată de amânarea, la cererea adversarilor, a meciurilor cu UTA şi U. Cluj. Trupa lui Daniel Timofte s-a impus, la Turda, graţie plusului de valoare şi experienţă al lotului de jucători şi a rămas neînvinsă în campionat, având şase victorii şi două remize din opt partide disputate. Unicul gol al meciului a fost marcat de Mircea Ilie (57), care a urmărit mingea respinsă în faţă de portarul Moraru, după şutul lui Antohi şi a înscris cu un şut din careu.
Daniel Timofte, antrenorul Jiului, e mulţumit că echipa sa nu şi-a subestimat adversara şi a învins. „Am fost puşi în gardă de jocul turdenilor, încă din etapa trecută, când am vizionat partida de la Râmnicu Vâlcea. Ştiam că ne aşteaptă un joc foarte greu, cu o echipă bine aşezată, a cărei evoluţie nu reflectă poziţia ocupată în clasament. Am obţinut o victorie muncită, de care aveam nevoie, pentru a putea continua cursa pentru promovare”, a spus Timofte.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.