Jiul pierde confruntarea nou promovatelor cu Cisnădie

CSM Jiul Petroşani nu a reuşit să treacă de formaţia Măgura Cisnădie, revenită şi ea în acest sezon în eşa­lonul trei. Jucătorii din Valea Jiului nu au reuşit să adune puncte din această partidă, unicul gol al întâlnirii fiind marcat pentru oaspeţi de Stanciu, în minutul 33.

„Meciul a fost extrem de echilibrat. Nu ştiu ce ne-a lipsit la acest joc ca să obţinem cel puţin un egal. Poate că, pe total, ei au avut un plus de agresivitate, asta în primul rând, de viteză, de prospeţime. Nu a fost însă deloc clar deznodământul, pentru că în orice moment al meciului nu puteai spune că e Jiul mai bună sau e Măgura. Ăsta e fotbalul, se mai întâmplă şi lucruri din aces­tea. Am întâlnit o formaţie în care aproape toţi jucătorii sunt tineri, s-a alergat foarte mult astăzi. Aici, la acest capitol al tinerilor, suntem un pic deficitari. Nu mai avem jucători tineri, cei mai buni pleacă din oraş, se duc la facultăţi în Timişoara, în Cluj, nici nu mai avem de unde să aducem din altă parte din Valea Jiului. Urmează pentru noi în etapa viitoare deplasarea de la Mediaş, cu Gaz Metan II. Va fi greu, ei au prima şansă, îşi pot aduce jucători de la prima echipă din liga întâi”, ne-a declarat imediat după meci Cosmin Kanduth, antrenorul principal al echipei petroşănene.
CSM Jiul: Haring – Stoicoiu (Drăgoescu), Arcuşi, Matei, Keszeg – Miron, Remus Sandu – Bădărău, Mazilu, Mareş (Cuibari) – Bălăuţă (Pârvulescu). Rezerve: Farcaş – Ghiur, Turcu, Bocu. Antrenor Cosmin Kanduth.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.