CSM Deva a fost învinsă la Gilortul TG. Cărbuneşti

CSM Deva a pierdut partida din prima deplasare progra­mată în actualul sezon pe terenul unei echipe care nu emite pretenţii pentru podiumul de premiere al seriei, dar care practică un joc aparent liniştit, dar păgubitor pentru oaspeţi.
Sâmbătă gazdele de la Gilortul Tg. Cărbuneşti s-au impus cu 3 – 1 după un meci decis de golurile marcate în ultimele minute.
Prima repriză a avut puţine faze periculoase la cele două porţi, dar cu un prim gol venit în prelungiri, când Dolcescu a reluat cu capul balonul centrat de Dănăricu şi la pauză gazdele au intrat la vestiare cu un avantaj fragil: 1 – 0. Imediat după reluare devenii au egalat la o fază frumos construită: contraatac purtat de Traşcă, continuare Vitan cu pasă în 16 metri şi Petresc, intrat pe sfârşitul primei reprize, înscrie cu un şut din prima.
Ex-deveanul Roncea le-a readus pe gazde în avantaj cu opt minute înainte de final, cu un şut la vinclu de la 25 de metri, pentru ca acelaşi Dolcescu, autorul primului gol, să facă 3 – 1 (tot) în prelungiri, cu un balon trimis la colţul lung.

Supărat pe acest rezultat, antrenorul Ştefan Nanu a declarat după joc: „Nu se poate aşa ceva, ca un jucător cu atâta experienţă în Liga I, cum e Cârstoiu, să gafeze în asemenea hal. A intrat în ultimele zece minute şi am luat două goluri pe greşelile lui. L-am şi anunţat că de luni îi reziliez contractul, aveam cu totul alte aşteptări de la el. Aşa mai bine cresc un copil la echipă, îl bag să joace, decât să ţin un jucător de 30 de ani. Am întâlnit o echipă bună, Gilortul, dar în nici un caz nu mă aşteptam să nu avem deloc atitudine la acest meci. Nu mă gândeam să ne lipsească tocmai atitudinea, parcă nu mai e dorinţa aceea de a juca fotbal. Am jucat fără vârf de atac, dacă la meciul cu Şelimbăr, Stere a ratat mult, acum nu a avut nici măcar un şut la poartă. Marius Ion este în continuare accidentat, nu l-am putut folosi nici în acest meci. Aveam speranţe mari de la jucătorii pe care îi am la echipă, numai că mulţi dintre ei sunt noi şi nu s-au adaptat încă la ceea ce le cer, sistemului de joc pe care îl doresc. Este calitate, trebuie doar mai multă dorinţă, am în continuare încredere în aceşti copii. S-a acumulat însă şi un fond de oboseală, zilnic un drum de 50 de kilometri dus-întors pentru antrenament la Ilia, plus că toată săptămâna nu am avut apă caldă, nu am putut face nici un fel de recuperare, aşa că s-a adunat foarte multă oboseală. Ne aşteaptă vineri un meci greu în etapa a treia, cu Hermannstadt II, şi noi şi ei venim după câte două înfrângeri. Sper să vină în fine prima victorie pentru noi”, a spus Ştefan Nanu, antrenorul lui
CSM Deva: Ciuta – Jude (42 Petresc), Bogdanovici, Radak, Doboş –Ţoiu, Târş, Vitan – Curescu, Stere (63 Ghighilicea), Traşcă (78 Cîrstoiu). Rezerve: Manea – Kelemen, Roman, Teodorescu, Pisică, Branea.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare