Automobilism. Mihai Leu este campion naţional la viteză în coastă

21 septembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Campionatul Naţional de viteză în coastă la automo­bilism a continuat cu etapa programată la Rânca, cunos­cută de către piloţi drept , Transalpina Challenge.
Emil Nestor a câştigat întrecerile din etapă şi a devenit în premieră noul campion naţional la ediţia din acest an, el fiind urmat în clasamentul de la Rânca de bulgarul Stefan Stoev, iar Bogdan Cuzma a completat podiumul open.
La Categoria I, victoria i-a revenit lui Mihai Leu ( loc 7 la general , a evoluat pe Ferrari 458 ChallengeEvo) care a totalizat 115 puncte, urmat de Alin George Luca ( 74 de puncte) şi Alex Mirea (72 de puncte), pilotul hunedorean fiind declarat campion naţional la categoria I. De fapt el a concurat la Rânca pe traseul unde şi-a asigurat şi anul trecut titlul naţional.
Etapa de pe Transalpina a fost una comună cu runda din cadrul diviziei a doua a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă 2, fiind înscrişi pe listele de start un total de 26 de participanţi.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Jiul pierde confruntarea nou promovatelor cu Cisnădie

CSM Jiul Petroşani nu a reuşit să treacă de formaţia Măgura Cisnădie, revenită şi ea în acest sezon în eşa­lonul...

CSM Deva a fost învinsă la Gilortul TG. Cărbuneşti

CSM Deva a pierdut partida din prima deplasare progra­mată în actualul sezon pe terenul unei echipe care nu emite pretenţii...

România a cucerit 29 de medalii la Campionatul Balcanic de atletism

Ediţia cu numărul 73 a Campionatului Balcanic de atle­tism în aer liber pentru seniori, care s-a desfăşurat pa Arena Transilvania...

Închide