Jiul Petroşani şi CS Hunedoara eliminate din Cupa României

Jocurile din turul doi al tradiţionalei com­petiţii cu finalizare la nivel national, Cupa României la fotbal au fost programate şi s-au desfăşurat marţi , fără să ofere surprise deosebite.
Echipele de fotbal CSM Jiul Petroşani şi Gilortul Tg Cărbuneşti ar fi trebuit să se întâ­lnească în primul tur din Cupa României la fotbal dar au avut cazuri de Covid 19 confirmate, astfel că meciul din­tre cele două combatante nu s-a mai jucat. Mai mult decât atât, pentru că echipele nu au parcurs anumite etape atunci când sunt cazuri de Covid, comisia abilitată în acest caz, a decis ca ambele echipe să piardă la „masa verde”, ambele formaţii fiind eli­minate din Cupa României.
În turul doi al Cupei României nu s-au disputat totuşi şase partide, o echipă, ACSO Filiaşi fiind calificată din oficiu, deoarece ar fi trebuit să întâlnească una dintre formaţiile din meciul CSM Jiul Petroşani – Gilortul Târgu Cărbuneşti.
Singura echipă din judeţul nostru care a evoluat în acest tur, CS Hunedoara a pier­dut jocul disputat în deplasare la CSC Ghiroda şi Giarmata Vii, cu scorul de 4-1, singurul gol al hunedorenilor fiind marcat de Ştefan Mardare, care însă a dat şi un autogol.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.