Sport

Jiul curge în sus

Ciprian Marinuţ

Trupa antrenată de Daniel Timofte a demonstrat că poate pune probleme oricărui adversar şi a scos o remiză în meciul din deplasare cu U. Cluj, deşi şepcile roşii aveau nevoie de puncte ca de aer.

Matematic, salvaţi
Fără mari emoţii pe acest final de campionat, Jiul şi-a asigurat şi în mod matematic supravieţuirea în liga secundă, după remiza, scor 1-1, obţinută în meciul din deplasare cu U. Cluj. Minerii au jucat inteligent şi pragmatic şi au scos o remiză meritată, în condiţiile în care pentru clujeni miza partidei era maximă, întrucât echipa lui Dorinel Munteanu era obligată să câştige. Antrenorul Jiului, Daniel Timofte, s-a declarat mulţumit de rezultat şi de faptul că echipa sa şi-a asigurat salvarea de la retrogradare. „Sunt mulţumit de rezultat, am venit să jucăm, ca peste tot. Au fost perioade de dominare ale echipei din Cluj, dar s-a terminat egal pentru noi, nu pentru Universitatea. Suntem matematic salvaţi de la retrogradare şi suntem pe locul opt, conform obiectivului fixat la startul sezonului de conducerea clubului”, a spus Timofte.

Veteran pasator, junior goleador
Studenţii au deschis scorul prin Szilagyi (36), care a profitat de o greşeală a fundaşilor Jiului. La scorul de 1-0, Şuteu (min. 64) a avut şansa de a închide meciul, dar s-a împiedicat în minge, deşi a scăpat singur-singurel cu portarul Hotoboc. Nouă minute mai târziu, „minerii“ au egalat fără probleme, după o fază prelungită de atac. Veteranul Apetrei a pasat ideal, iar juniorul Vădrariu a pus latul şi a făcut 1-1.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura