Stiri

Stiri – 1.06.2009

Razie după infractori
În urma unei razii efectuate de poliţiştii deveni, aceştia au depistat un bărbat, Vasile A., de 32 de ani, din Mintia, pe numele căruia există un mandat de executare cu închisoarea, fiind condamnat la doi ani de puşcărie pentru infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere. Apoi, o minoră de 14 ani, din judeţul Alba, care a fost dată dispărută din august 2008, a fost găsită şi ea, fiind internată la Centrul de Primire în Regim de Urgenţă a Minorilor Deva. (A. Năstase)

Lovită pe „zebră”
Un bătrân de 72 de ani, din municipiul Hunedoara, a lovit o femeie pe trecerea de pietoni. Accidentul s-a produs, sâmbătă, pe B-dul Traian, din localitate. Şoferul nu a acordat prioritate de trecere, rănind-o uşor pe femeia care s-a angajat în traversarea străzii pe „zebră”. Hunedoreanului i s-a întocmit dosar penal. (A. Năstase)

Bani pentru Jiul Petroşani
Consiliul Judeţean Hunedoara (CJH) a alocat 20.000 lei Clubului Sportiv Jiul Petroşani, ca sprijin pentru organizarea manifestărilor dedicate aniversării a 90 de ani de la afilierea oficială la fotbalul internaţional, precum şi a 35 de ani de când echipa hunedoreană a atins apogeul performanţei, câştigând Cupa României şi învingând echipa engleză Dundee United cu 2-0 pe terenul din Petroşani. Banii vor fi utilizaţi pentru decontarea parţială a cazării şi transportul invitaţilor, tipărirea de pliante publicitare şi lansarea revistei omagiale, restul cheltuielilor urmând a fi suportate de către asociaţie. (N. Ebner)

“Ziua Porţilor Deschise pentru Copii”
Astăzi, începând cu ora 10.00, la IPJ Hunedoara se desfăşoară acţiunea “Ziua Porţilor Deschise pentru Copii” de ziua lor. Elevi ai mai multor unităţi de învăţământ din municipiul Deva au ocazia de a transforma curtea IPJ Hunedoara în arenă sportivă şi artistică, întrecându-se în cadrul unor concursuri de desene pe asfalt şi ciclism. Poliţiştii vor prezenta copiilor dotările specifice laboratorului criminalistic şi poliţiei rutiere, iar câinii de serviciu vor face, pentru copiii prezenţi, o demonstraţie de inteligenţă şi bună pregătire. (N. Ebner)

Punct mare, speranţe reale
Mureşul Deva a obţinut o remiză la care puţini ar fi îndrăznit să spere, dacă meciul din deplasare cu FC Drobeta s-ar fi disputat acum câteva etape, când formaţia de la Dunăre încă se mai amăgea cu gândul promovării. Severinenii au condus în două rânduri, prin golurile reuşite de Eduard Stoica (‘13) şi Bogdan Aldea (‘76), dar Mureşul a egalat de fiecare dată, prin Adrian Grigoruţă (‘31) şi Alin Biţiş (‘86). Partida s-a disputat pe o ploaie sâcâitoare, care a căzut pe toată durata celor 90 de minute, însă terenul de joc s-a prezentat în condiţii bune. Mureşul mai are acum nevoie de o victorie în meciul din etapa viitoare de acasă cu U. Cluj, pentru a fi sută la sută salvată de la retrogradare. (C. Marinut)

N-au stricat sărbătoarea
Minerul a refuzat cererea liderei Unirea Alba Iulia de a amâna meciul de sâmbătă, însă chiar şi aşa, echipa din oraşul Marii Uniri a învins cu 2-0 şi a revenit după patru ani în Liga I. Un autogol şi un eurogol au rezolvat rapid conturile pe „Cetate“ şi la Alba Iulia s-a declanşat sărbătoarea. Fundaşul Minerului, Pocian (37) (foto) a înscris în propria poartă, iar Florin Dan, cu un eurogol, din vole, de la 22 de metri (65), a încremenit tabela la 2-0, provocând explozie de bucurie în rândul celor 1.500 de spectatori. (C. Marinut)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura