Jaf la un cazino din Deva

03 mascat prinsOana Mihnea

Spre orele dimineţii, o angajată a unui cazino din Deva a tras o sperietură soră cu moartea, după ce în local a intrat un individ mascat cu intenţia de a-l jefui. În timp ce tâlharul cotrobăia după bani, tânăra a reuşit fugă.
Jaful s-a petrecut noaptea, în jurul orei 04.40, când în cazino se afla doar tânăra angajată. Înarmat cu un cuţit şi având o cagulă pe faţă, tâlharul a dat buzna în cazino cu scopul de a fura banii rezultaţi din vânzări. Fără să o ameninţe verbal, individul a întrebat-o pe fată unde sunt banii, iar aceasta, de frică, i-a arătat sertarul unde se aflau încasările din ziua respectivă. Până hoţul a mers să caute banii, fata a profitat de neatenţia lui şi a fugit din cazino de teamă să nu fie rănită de acesta. Bărbatul a luat din sertarul respectiv aproximativ 3.000 lei şi apoi s-a făcut nevăzut.
Cu ajutorul informaţiilor furnizate de tânără şi a imaginilor surprinse pe camerele de luat vederi din cazino, oamenii legii au reuşit la scurt timp să îl identifice pe autor. Este vorba despre Alexandru Andrei Beldean, un devean de 21 de ani. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ieri a fost prezentat Judecătoriei Deva cu propunere de arestare preventivă pentru tâlhărie calificată. Magistraţii au decis ca acesta să-şi petreacă următoarele 30 de zile după gratii.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.