EvenimentFlash

Jaf armat la o benzinărie din centrul Devei

Sorina Popa

Jaf ca-n filme, la o benzinărie din centrul Devei. Doi bărbaţi, care purtau cagule pe faţă şi înarmaţi cu cuţite, au dat buzna, în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 3.00, peste angajaţii benzinăriei Petrom de pe strada M. Eminescu, din faţa cimitirului, furând 800 de lei. Unul dintre salariaţii staţiei a fost rănit la o mână, cu cuţitul, de către atacatori.

A rămas, de frică, în biroul său
Purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu, a declarat că poliţiştii au fost sesizaţi telefonic de un martor care se afla în benzinărie, unde alimenta. Până să ajungă oamenii legii la locul faptei, agresorii însă s-au făcut nevăzuţi. „Martorul a observat că agresorii au ieşit din staţie şi au fugit printre blocurile din zonă. La faţa locului, a sosit o echipă operativă, care a vizionat imaginile surprinse de camerele de supraveghere, pe care se observă cum operatorul staţiei încearcă să se opună celor doi agresori, şi, în timp ce era ţinut de unul dintre aceştia, celălalt caută în sertarul cu bani“, a spus Bogdan Niţu.
În staţie se mai afla un angajat, dar acesta, de frică, nu a ieşit din birou. Salariatul care i-a întâmpinat pe atacatori a încercat să le ţină piept, dar s-a ales cu o bătaie, fiind rănit cu un cuţit. Victima, în vârstă de 39 de ani, a fost transportată la spital, suferind fractură de piramidă nazală şi plăgi tăiate la degetele de la o mână.
Poliţiştii au analizat înregistrările camerei de supraveghere, audiindu-l şi pe operatorul care a rămas în timpul jafului în biroul său. Există un cerc de suspecţi, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.