Sport

Izbaşa a împărţit medaliile la Cupa Nadiei

Ciprian Marinuţ

Campioana olimpică la sol, la Beijing, Sandra Izbaşa (foto), aflată încă în proces de recuperare, a fost una dintre vedetele ce au oficiat la festivităţile de premiere de la concursul „Nadia Comăneci International Invitational”, desfăşurat în week-end în SUA.

Din concurentă, invitată
Câştigătoare a ediţiei din 2009 a competiţiei organizate de Nadia, Sandra Izbaşa a participat în acest an la „Nadia Comaneci International Invitational”, doar în rol de invitată de onoare. Campioana olimpică a ajutat-o pe „Zeiţa de la Montreal” la înmânarea medaliilor, fără a putea participa în competiţie, din cauza problemelor de sănătate, după operaţia suferită la tendonul lui Ahile.
„Sunt încă în recuperare şi lucrez foarte puţin tehnic, dar fac forţă şi mobilitate. Nu ştiu când voi reveni în competiţii”, a spus deţinătoarea aurului la sol, la Olimpiada de la Beijing. 
La competiţie au participat 740 de gimnaste din opt ţări, printre care şi trei reprezentante ale României: Andreea Tufă şi Diana Rusu, de la „Cetate” Deva, şi Georgiana Gheorghe, de la Dinamo Bucureşti. Georgiana Gheorghe s-a remarcat la individual compus, fiind întrecută doar de Riley Cholod (SUA) şi Krystyna Sankova (Ucraina). Pe larg despre rezultatele celor trei românce în pagina sport de mâine.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura