EvenimentFlash

Păgubitul plăteşte!

Livia Botici

Administratorul societăţii comerciale din cadrul Ulpia Shopping Center,  jefuită în week-end, a fost amendat de poliţişti, pentru că nu a respectat măsurile prevăzute de lege, privind asigurarea patrimoniului firmei.


În cursul zilei de ieri, poliţiştii din cadrul compartimentului Sisteme de Securitate din cadrul Biroului de Ordine Publică Deva au efectuat un control la sediul firmei sparte sâmbătă noaptea. În urma acestei verificări, agenţii au descoperit că nu sunt îndeplinite standardele de securitate prevăzute de lege şi, drept urmare, i-au aplicat proprietarului o amendă în valoare de 5.000 de lei.

Poliţia zice că l-a avertizat
În noiembrie 2009, în urma unei verificări de rutină, patronul a mai fost amendat pentru aceleaşi deficienţe privind securitatea unităţii. „La sfârşitul anului trecut, la sediul societăţii s-au făcut verificări, şi s-au constatat insuficienţe de securizare. Patronul a fost amendat şi a primit un termen până la care să le remedieze”, a declarat Bogdan Niţu, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara. Cu toate că termenul a expirat, administratorul nu a făcut demersuri în a rezolva problemele, astfel că, paguba s-a mărit considerabil şi, va putea creşte şi mai mult, dacă proprietarul nu va asigura paza, în conformitate cu legea.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura