Iuliu Winkler: „Deputatul nu este agentul fiscal al primarului”

11 iulie 2016 | 53 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

Natalia Bumbac05 Winkler

UDMR Hunedoara se pregăteşte de alegerile parlamentare din acest an, urmând să-şi stabilească lista de candidaţi până în luna septembrie. Ieri, într-o conferinţă de presă, preşedintele organizaţiei judeţene, europarlamentarul Iuliu Winkler (foto), a declarat că formaţiunea pe care o conduce are ca obiectiv recâştigarea unui post de deputat în judeţ, chiar dacă acest lucru va fi posibil doar cu redistribuirea voturilor.
„Nu m-am decis dacă voi candida”
„Până în luna septembrie vom stabili cine sunt candidaţii UDMR pentru Parlament. Obiectivul nostru este să recâştigăm o poziţie de parlamentar în judeţul Hunedoara, nu neapărat direct, pentru că suntem condiţionaţi de votul etnic, dar este posibil”, a afirmat Iuliu Winkler.
Preşedintele UDMR Hunedoara a mai spus că va fi pe lista de candidaţi la alegerile parlamentare, dar poziţia pe care va fi nu a fost stabilită, discuţiile pe această temă nefiind închise. „Eu lucrez la Bruxelles şi îmi place ceea ce fac. Mă străduiesc să fac totul foarte bine. Mai sunt trei ani din acest mandat de europarlamentar. N-aş putea să vin şi să spun că voi renunţa la acest post. Nu cred că îmi voi asuma prima poziţie pe vreuna din cele două liste. Dar, încă nu am luat o decizie”, a explicat preşedintele UDMR Hunedoara.
Parlament plin de „accidente”
În plus, preşedintele UDMR Hunedoara a salutat revenirea la sistemul de vot pe liste de partid, criticând în termeni duri experimentul votului uninominal. „Experimentul alegerilor în sistem uninominal este unul nefericit. În 26 de ani de democraţie nu am avut «accidente» mai mari în Parlament. Aleşii care au câştigat mandate au adus cu ei mizeriile pe care le-am văzut cu toţii. Ceea ce a făcut posibilă degradarea Parlamentului României. Sistemul de vot uninominal a fost un experiment trist, o paranteză care trebuie închisă pentru totdeauna”, a spus Iuliu Winkler. Acesta a mai precizat că votul pe liste ar trebui să aducă oameni bine pregătiţi în Legislativ, asta, dacă partidele politice vor fi responsabile la desemnarea candidaţilor. „Votul pe liste trebuie să trezească responsabilitatea în partidele politice, care vor răspunde pentru oamenii pe care-i pun pe liste. Un deputat nu este un agent fiscal al primarului. Deputatul trebuie să legifereze, nu să aducă bani primarului, care după aceea să-i angajeze cel mai bun prieten şef la achiziţii publice. UDMR îşi va desemna candidaţii, astfel încât să acopere toată paleta de legiferare a Parlamentului, un jurist, un inginer, un profesor, toţi oameni foarte bine pregătiţi”, a conchis preşedintele UDMR Hunedoara.

Comentarii (53)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Erös Pista spune:

  Ciudat! Am citit articolul de mai multe ori şi nu mi-a venit să cred. Poziţia pe locul 1 pe una din liste depinde de decizia personală a lui Iuliu Winkler? La conferinţa de presă nici un ziarist nu i-a adresat o întrebare despre acest aspect? Într-adevăr s-a întors lumea cu fundul în sus.

 2. winkler si ungaria spune:

  Acest europarlamentar,winkler Iulius, nu reprezinta România ci Ungaria,exact ca și în cazul Lszlö Tökes când el reprezenta Ungaria, nu România în Parlament UE(la aceea data era Vicepreședinte al Paralmentului UE reprezentând România-oficial (dar UNGARIA -meschin). Tökes a fost prins și destituit și i s-a retras orice rol jucat la revoluția din 1989(pardon Lovitura de stat). Acum dacă va vine sa credeți acest bandit Laszlö Tökes reprezinta oficial Ungaria în Parlmentul UE.
  Ca atare Winler Iulius trebuie destituit -interesele sle meschine antiromânesti nu se potrivesc cu gandirea și interesele României.Romani știți cat ia un europarlamentar pe an?Enorm : 6200 euro/luna net.si 7900 euro/luna -brut.SE adaugă și 20000 euro pentru angajrea unui asistent:Cât câştigă un europarlamentar. Salariu de 6.000 de euro, indemnizaţii şi …Cat castiga un europarlamentar. In 4 ani de mandat poate ajunge la un milion …Merita sa trimitem pe unul de la udmr?NU! Sa trimitem un roman ortodox nu un ungur catolic.Hunedorenilor reveniti-va!nu va lăsați inselati!tipul asta vrea încă un mandat de 4 ani acolo deci încă 1 milion de euro risipiți ptr interesele Ungariei și nu a Romaniei!SRI -ul,SPP-UL și celelalte servicii de securitate nationala din România ce pazesc??și voi sunteți plătiți din banii noștri și știu ca va veți face datoria în final.succes și cooperare.

 3. Bistrean Ioan spune:

  Sunt roman din mosi stramosi si-mi iubesc tara.Dar na, nu toata lumea-i perfecta sunt greco-catolic. Deci nu as putea sa reprezint tara la Bruxelles dupa cum doreste domnul de mai sus…

 4. Eu spune:

  Asa cum incompetentul de Tampau sau taranoiul de Nistor decid pozitiile pe liste, lucrul este valabil si la UDMR si la toate partidele.
  De fapt este asigurarea unui loc caldut si remunerat de la stat pe spinarea fraierilor.
  Un fel de MLM politic…

 5. Kusturica spune:

  ” Eu ” ai dreptate, asa este: unul e incompetent, celalalt un taranoi fara pereche ( nici macar 8 ani de parlament nu l-au cizelat cat de cat ). Si ca sa nu fiu total off-topic, unguru’ e mare smecher ! Bravo lui ! S-a imbogatit pe spinarea fraierilor, nu doar a avut un loc caldut. Asa ne trebuie daca noi suntem prosti: partidul ungurilor in Romania !!!??? 😉

 6. Winkler si Ungaria -2 spune:

  De fapt e vorba de 17 mii de euro lunar nu de 6 mii euro lunar,6 000 euro era in 2014 , dar in 2016 s- a triplat suma aproape. Avem in Romania 24 de europarlamentari.De ce sa il lasam pe ungurul acesta sa se inbogateasca, ( a avut 2 mandate=8 ani,castigated milioane de euro) cand poate in roman adevarat sa Devina europarlamentar ,un roman care sa ii pese de Romanii din Tara si din diaspora, si de acest neam Romanesc si de Romania nu de Ungaria si UE , un roman care sa nu desfinteze firmele romanesti in detrimentul firmelor din UE?

 7. Winkler si Ungaria -3 spune:

  Europarlamentarii Romaniei,cei 24 printre care si Winkler Iulius au gratuitate totala la transport terestru si aerian in toata Europa nu doar pe teritoriul Romaniei.Acestia au foarte multe facilitati,pe care le puteti gasi facand o cautare simpla pe net.

 8. Avram Blasiu spune:

  Eu nu cred că Iuliu Winkler nu este un europarlamentar responsabil, un bun cetățean român. Comparația cu Tokes este complet nea venită. Apoi, nu înțeleg ce caută în discuție Țîmpău și Nistor. Au trecut cumva la UDMR ?

 9. ion spune:

  Vinkler este un om corect si isi merita locul in politica spre deosebire de unii parlamentari neaosi romani care sunt pusi doar pe furat.

 10. Fara UDMR in Europa si in Romania spune:

  Romania sa voteze cei 24 de europarlamentari ai Romaniei care vor face parte din toamna si care vor avea un nou mandat pe 4 ani.Nu Mai trebuie acceptat votul UDMR,pentru ca nu este partid ci doar o organizatie de maghiari.Trebuie schimbata legislatia ,astfel incat, orice europarlamentar sa poate sta in functie doar 1 mandat de 4 ani ,nu cum sta maghiarul asta pana la Pensie si se imbogateste de numa-numa…averea lui Winkler trebuie verificata si declarata la ANAF.sa vedem clar cat a avut si cat are omul inainte si Dupa intrarea in gasca UE, si Dupa fiecare mandat.dragilor e momentul schimbarii ,al corectitudinii.Daca UDMR nu are reprezentanti in Guvernul Romaniei nu vad de ce i s- ar da UDMR- ului o functie de europarlamentar la fiecare mandat de 4 ani? Astept ca Tampau si alti romani curajosi sa iasa in actiune si la batalie cu acesti UDMR-isti care se imbogatesc pe spinarea noastra a Romanilor, a amaratilor de pensionari , a elevilor si studentiilor, a copiilor , a tuturor bolnavilor, si a tuturor salariatiilor contribuabili din Tara si din diaspora.

 11. Bistrean Ioan spune:

  Unii vorbesc doar asa, sa se bage in seama(romanii adevarati!). Mandatul de europarlamentar este pe o perioada de 5 ani. Ultimile alegeri au fost in 25 mai 2014!

 12. Eros Pista spune:

  Deci vina lui Winkler este că-i ungur și se îmbogățește ? Doar că e ungur ? Doar că se îmbogățește ? Acolo el este remunerat ca orice alt europarlamentar. Problema era cu totul și cu totul alta, dacă în UDMR Hunedoara mai este democrație și candidaturile se discută și se votează. Sau dacă Gyusi Winkler a devenit un fel de guru care se poate pune singur în fruntea oricărei liste. Ar trebui scos UDMR în afara legii ? Eu zic că nu dar există o majoritate care ar putea să o facă. De ce nu o face? Aceasta este întrebarea.

 13. Eu spune:

  Imi spune cineva un lucru facut de acest Winkler pentru romani, pentru Romania cat timp a fost europarlamentar?

 14. Eros Pista spune:

  Îmi spune și mie cineva un lucru făcut pentru români de europarlamentarii Daciana Sârbu, Marian Jean Marinescu, Elena Băsescu, etc. ?

 15. Eu spune:

  Intrebare valabila si pentru parlamentarii acestui judet….
  Cat de mult au avut grija de ei si de conturile lor a vazut toata lumea.
  Sa-i raspunda cineva si impostorului de pista, cel ce-si schimba numele ca ciorapii…firț

 16. roman spune:

  Winkler nu a facut nimic pentru Romania si pentru romani.Nimic inseamna zero.Daca cineva are alta parere sa o spuna…de Winkler nu a facut nimic pentru mine si pentru noi romanii.Doar a dat o data pe luna interviuri in press locala, sau de cate ori se intorcea la Deva de la Bruxelle via Budapesta.

 17. Gyula Szegedi spune:

  Deci, doar Winkler trebuia să facă, ceilalți nu mai contează. Așa fac toți neaveniții. Când nu mai au argumente schimbă subiectul sau recurg la invective.

 18. roman spune:

  Ce a facut winkler ca doar e singurul europarlamentar roman din deva si din Judetul Hunedoara in cazul lui Andreea Sutton Bradeanu ? Raspunsul nu a facut nimic si nici nu va face ca e maghiar si Andreea e romanca deci nu se baga…Lui Andreea din Deva , I-au fost luati cei 3 copii ai sai in Anglia in Orasul Liverpool in a din 2009! Winkler ce a facut de atunci.Dar in alte cazuri similare?nimic…vezi Mai Jos linkul despre cazul cu copii lui Andreea Sutton Bradeanu din Deva.
  https://www.mesagerulhunedorean.ro/un-nou-caz-bodnariu-de-data-asta-in-anglia/
  Andreea a fost arestata pe nedrept in Anglia de curand.stie Winkler asta? Cazul Andreea il puteti citii si din editia de azi a ziarului DVs.www.mesagerulhunedorean.ro cu amble cazuri Andreea Bradeanu si Winkler pe prima pagina

 19. albano spune:

  Ce a făcut winler în cazul lui andreea sutton bradeanu din anglia,liverpool când din 2009 i-au fost răpiți copiii?raspunsul:NIMIC
  Vezi linkul:https://www.mesagerulhunedorean.ro/un-nou-caz-bodnariu-de-data-asta-in-anglia/

 20. albano spune:

  Andreea SUTTON BRadeanu e din DEVA ca și Winkler!el trebuia sa o ajute!e europarlamentar roman singurul din județul HD și din DEva.

 21. albano spune:

  Vezi prima pagina a ziarului dvs. Despre cazul lui Andreea Sutton Bradeanu din Deva căreia din 2009 i-au fost răpiți cei 3 copii din ANGLIA,orasul Liverpool.Winler știe de cazul asta?O sa zică ca nu…nu ma intereseaza,E în Anglia eu sunt la Bruxelles, ei sunt romani, eu sunt maghiar,nu ma complic..

 22. albano spune:

  Știe Winkler ca deveanca noastră, andreea sutton a fost arestata zilele astea pe nedrept în Anglia?știe el ca mama Andreei e în Deva și plânge după Andreea și după cei 3 nepoți ca de 7 ani nu i-a mai vazut?ii pasa lui sau ii pasa doar de cei 17 mii de euro ce ii intra lunar în cont?el e auroparlamentarul nostru iubit!e singurul europarlamentar din Deva și din judet!ce face el?da declarații online de la Bruxelles sau de cate ori se întoarce acasă din Deva,pe la ziarul dvs.el ne învață cum să ne alegem primarii?el nu are nici o treaba cu neamul nostru romanesc și cu hunedorenii.

 23. Eu spune:

  Unii boi de pe aici, la fel ca si in viata reala, raspund la o intrebare cu alta intrebare.
  Isi schimba numele pe aici si in loc sa-si vada de viata lor basinoasa si puturoasa se tot baga in seama.
  Daca esti atat de cretin si crezi ca toti sunt prosti nu te mai baga in seama.
  Raspunde boule ce au facut toti europarlamentarii, in frunte cu Winkler si toti parlamentarii in frunte cu impostorul de firț.
  Hai ca nu schimba nimeni subiectul. Vomita ceva gunoiule.

 24. Gyula Szegedi spune:

  Așa este sunt mulți boi pe aici, tu fiind cel mai mare, pe deasupra fost turnător al Securității.

 25. Eu spune:

  Atat ai putut sa vomiti…fîrțule?
  Dosarul tau este pus deoparte…cu cat imbatranesti cu atat esti mai prost. Nu-mi vine sa cred.
  Izoleaza-te, ca-ti faci rau singur boule. Este ultima data cand iti dau un sfat.
  Normal ca nu vei tine cont de el, esti mult prea cornuta.
  Raspunzi la intrebari sau doar schimbi subiectul? Asa cum ai facut de fiecare data cretinule.
  Dupa cum spuneai…cainii latra…gretosule.

 26. Gyula Szegedi spune:

  Nu știu cui i te tot adresezi dar răspunsul tău, ca formulare, demonstrează că ești mai aproape de regnul animal decât de cel uman. Nu știu cine ar putea avea nevoie de sfaturile tale de vreme ce tu folosești doar invective. Nu mai tremura de nervi când scrii, invectivele o demonstrează, că te îmbolnăvești de Parkinson. Boala lui Calache o ai deja.

 27. Un taran spune:

  Gyulo,ia- te de mana cu al tau ungur Iulius winkler si mereti in pusta budapestei si a hungariei.bozgorilor!

 28. Gyula Szegedi spune:

  Inițial, mi-am zis că la o astfel de mojicie nu merită să răspunzi. Cu toate acestea fac câteva precizări. Și eu m-am născut aici, iubesc și respect țara noastră, poate sunt mai patriot decât cel care m-a apostrofat. Spun că și noi, ungurii, germanii, evreii, turcii tătarii, polonezii, etc. suntem parte constitutivă a națiunii române. Cei 1228 de delegați au votat la Marea Adunare Națională de la 1Decembrie 1918 acest deziderat, consemnat în Declarația MAN. Aceași Declarație stipulează democratic cadrul nostru instituțional completat în Decembrie 1989. Prin ce se aseamănă respectivul internaut cu Laszlo Tokes ? Prin faptul că ambii urăsc. Prin ce se deosebesc ? Prin faptul că Tokes, și alții ca el, urăsc românii iar acest internaut, și alții ca el, urăsc minoritarii în general și ungurii în particular. Nu acesta drumul de urmat. UE oferă alt drum: al colabotării, al toleranței, al respectului și prețuirii. Ura, jignirile, trivialitățile descalifică pe oricine. Sunt sigur cărespectivul internaut sau altul ca el va reveni cu tirade mai ample, mai vulgare dar asta nu schimbă cu nimic fondul problemei.

 29. Eu spune:

  Gata? Ai raspuns la intrebari? Sau doar ai deviat subiectul fîrțule?
  Ti-am spus ca esti prea cornuta ca sa ti cont de sfaturi? Asteptam, asteptam…
  p.s. habar n-ai la ce se refera expresia “boala lui Calache”, asa cum n-ai habar de multe, dar le folosesti ca un papagal…

 30. Dan Grasu spune:

  Securiștii de ieri netrebnicii de azi, plin trivialități deoarece altceva nu știu. Cred că acel colonel, fostul tău îndrumător care te “consiliază” și azi râde și el de cât de stupid poți să fii dar jubilează că te-a “educat” bine.

 31. Eu spune:

  Grasu…Gyula…fîrțule…iar ti-ai schimbat numele si raspunzi ca prostul. Ce naiba te-ai ramolit ata de rau?
  Vezi tu ce amintiri iti vor reveni in memorie cand vei da “note informative”…adica declaratii, din nou.

  Esti in masura sa raspunzi la intrebarile despre europarlamentari si parlamentari sau doar te bagi ca musca-n rahat?

  Cat priveste teoria ta basinoasa despre respectul fata de tara aceasta si fata de romani, imi vine sa vomit.
  Voi, ungurii, ati fost parte ocupanta, nu constitutiva a acestei natii.
  Si nu ati facut altceva decat sa sugeti toata seva acestui popor. L-ati subjugat, l-ati infometat si l-ati injosit pana a ajuns sa-si doreasca moartea, ca era mai dulce.
  Cat timp va doriti autonomie teritoriala sunteti doar niste fatarnici.
  Tu sa-ti amintesti doar de Avram Iancu si de Tratatul de la Trianon…

 32. Dan Grasu spune:

  Cât tupeu poate avea un om dacă nu este jigodie, fiind un informator notoriu al Securității să scrie fel de fel de elucubrații. Dacă ai sânge în instalație dezvăluie-ți identitatea și deschide proces împotriva celor care te acuză de turnătorie. Sunt sigur că nu o vei face pentru că ești un laș. În rest, fantasmagoriile tale sunt pentru incitare la ură. Normal că un turnător, turnător rămâne pe principiul că din câine nu faci slănină niciodată. Aștept ziua când îți dai tu singur jos masca și stai neînfricat să dovedești că nu ai fost turnător. Așa că nu te ascunde după alegații despre Avram Iancu deoarece tu nu ai nimic în comun cu acest erou.

 33. Eu spune:

  Hotul striga hotii…
  Iti schimbi numele din Coise, Eros Pista, Gyula Szegedi, iar acum Dan Grasu si in realitate esti fîrțul cel penibil.
  Tu imi vorbesti mie de numele real? Tu de ce nu semnezi cu numele real si mai mult il schimbi zilnic pe aici?
  Ai oglinda acasa? Sa te vezi cat esti de gunoi? Sau se sparg si alea cand iti vad moaca plina de minciuna?
  Esti paralel cu totul. Pe mine nu ma acuza absolut nimeni de turnatorie, nu am incalcat niciodata legile, n-am trait in minciuna si fals ca si tine. Asa ca faci o confuzie totala. Nici nu ma mira, la cat esti de ramolit.
  Te lupti cu umbrele trecutului tau jegos si murdar.

  Nu ai raspuns la intrebari si debitezi teorii despre dragostea ta de tara, dar cand ai avut ocazia ai furat, ca si stramosii tai, tara asta. Avram Iancu le-a tras-o stramosilor tai de mai viseaza urat si acum, iar prin Tratatul de la Trianon li s-a aratat locul.
  Daca vrei iti mai spun din istoria care vor unii sa o falsifice…
  Ca noi am fost aici de mii de ani si altii au venit calare pe cai…

  Te-ai gasit tu sa vorbesti de incitare la ura!
  Esti de acord cu autonomia teritoriala a tinutului secuiesc? Asa cum isi doreste toata conducerea UDMR?

  Esti in stare sa raspunzi la niste intrebari sau ramai un simplu papagal pe aici?

 34. Dan Grasu spune:

  Între-adevăr ești o jigodie, plin de venin și nesimțire. Alegațiile tale fals patriotice sunt demne de turnătorul securist de altă dată. Ai rămas la nivelul mental trecut depășit de realitate. Te lupți nu știu cu cine. De fapt te lupți cu creațiile imaginarului tău uitând că suntem în anul 2016. Oricât te zbați vremea securiștilor a trecut. Te lupți cu UDMR ? Poate fi scos în afara legii oricând. Așa că ce te zbați pentru nimic precum căcărează pe scândura negeluită. Tu nu vezi că ești în postura câinii latră caravana trece. Dacă nu ai fost turnător pornește un proces împotriva celor care te acuză, persoanele la care faci referire. Dar, nu o vei face niciodată deoarece s-ar putea să nu se știe. Concret nu discursuri idioate, fără cap și coadă.

 35. Eu spune:

  Ai ramas doar un simplu papagal! Nici nu ma asteptam sa fi altceva.
  De ce sa fie scos UDMR inafara legii? Este dreptul oricarei minoritati (existente nu imaginare) sa sa organizeze cum doresc.
  Cu o singura conditie: sa respecte Constitutia Romaniei si legile acestei tari!
  Expresia ta celebra cu cainii arata cat iti pasa tie de poporul asta de la care obtii tu venituri nesimtitule.

  Concret? Discursuri idioate?
  Pai raspunde papagalule la intrebarile mele, ca te dai mare intelectual pe aici si le stii tu pe toate.
  De parca-i pasa cuiva de chibitarile tale oligofrene.

 36. Dan Grasu spune:

  Vai, cât poți fi de nesimțit. Acum clamezi drepturile minorităților. Nu ai simțit ironia nebleznicule ? Până acum acuzai ungurii că sunt piază rea pentru români, și dintr-o dată ești tolerant. Păi de asta nu vrei să ieși în față cu demnitate. Te dai mare liberal, conceptual nu politic, dar în realitate ai o mentalitate de activist cu accente securiste. Dacă s-ar devoala colaborarea ta cu Securitatea ți-ai pierde tot creditul, atât cât îl ai. Crezi că dacă te ascunzi după Avram Iancu ești patriot ? Tocmai de aceea ești securist găunos, lipsit de substanță. De fapt nu înțelegi esența faptelor Iancului, îi repeți numele ca flașneta. Dacă ai ști cine mi-a spus că ai fost informator te-ai îngrozi. Sper să vină ziua când vei fi demascat. Și da, am remarcat, că în “buna” tradiție a pecerismului nu suporți intelectualii. Normal, deoarece tu nu poți fi așa ceva.

 37. Eu spune:

  Nu te mai chinui demagogule. Ramai papagal.
  Ai iesit tu in fata cu demnitate râciule? Iti schimbi numele pe aici si comentezi de unul singur, sa para ca ai multi adepti. Chiar crezi ca toata lumea este idioata in tara asta?
  Vomiti la povesti cu securisti si informatori ca o placa de patefon stricata. Total aberante si fara legatura cu persoana mea. Ma rog, lupta cu idiotii nu duce la succes niciodata.
  Ti-a spus cumva agentul tau de legatura in timp ce-i pupai dosul, ca eu sunt informator?

  Te-am intrebat lucruri concrete. Esti in stare sa raspunzi sau o iei para din nou?

  Ce a facut Winkler pentru tara si poporul acesta?
  Ce au facut ceilalti europarlamentari pentru tara si poporul acesta?
  Ce au facut parlamentarii din judet pentru locuitorii judetului?
  Esti de acord cu autonomia teritoriala a inexistentului tinutul secuiesc?

  Hai, ca poti!

 38. Dan Grasu spune:

  Ești chiar stupid. De ce trebuie să răspundă la întrebări altcineva decât cei în cauzâ. Intrabă-i pe ei, cred că are fiecare e-mail. Dacă ținutul secuiesc este inexistent cum poate avea autonomie ? Cu alte cuvinte cum poate exista ceva ce…nu există ? Degeaba o dai la întors. Ești fost informator și ți-ai păstrat mentalitatea. Aceastâ anatemă nu o poți anula decât printr-o judecatâ deoarece instanța poate cere date despre tine. Restul sunt povești, adică te ascunzi după deget. Până clarifici situația ești culpabil, mai ales moral chiar dacă te dai neprihănit. A, era să uit. Invectivele tale sunt inutile. Nu mă afectează de loc deoarece ele sunt la nivelul intelectului tău limitat.

 39. Eu spune:

  Daca nu vrei sa raspunzi la intrebari ce te-ai bagat ca musca-n rahat?
  Doar pentru ca esti obisnuit cu gustul?
  Colaboratori ai securitatii au fost unii deputati, senatori si oameni politici…chiar si din judetul nostru.
  Vrei sa-ti spun un nume?
  Eu nu sunt de niciun fel, dar tu insisti ca prostul sa prinzi ceva amintiri din viata ta gaunoasa.
  Nu-ti vine sa crezi ca sunt si oameni curati si scarbiti de unele specimene politice ale tarii?

  Cat despre invective, esti primul care le-a folosit, ca de obicei si fara sa fi intrebat. Asa ca tu ai dat nivelul…
  Iti tot spun sa-ti vezi de viata ta de rahat si sa nu te mai bagi in seama, dar te crezi prea smecher si dai lectii facand comentarii sub diverse nume la toate articolele.
  De parca cineva este interesat de parerile tale. Nici macar “comentator” de snooker nu intereseaza pe nimeni.

 40. Dan Grasu spune:

  Degeaba insiști, cu inocența ta. O poți dovedi într-un singur fel. Mă bucur că am reușit să te tulbur încât nu-ți mai găsești liniștea. Nici nu ți-o vei regăsi până nu-ți clarifici colaborarea cu SECURiTATEA !

 41. Eu spune:

  M-am emotionat pana la lacrimi!
  Sunt tulburat si am o stare de agitatie de…ma doare exact in dos de aberatiile tale. Haha

  Nu vrei tu sa ne intalnim intr-o zi fata in fata, sa vedem care are dosarul mai tare?

 42. Dan Grasu spune:

  Ce bine că te doare în dos. Sper să te țină mult și bine. Tu ești un Zero Absolut așa că nu are rost să te agiți. Și dacă ne-am întâlni ar fi ce ? Tu nu exiști ești o ficțiune.

 43. Dan Grasu spune:

  Te dai cavaler al dreptății dar nu ești decât un vajnic onanist.

 44. Eu spune:

  Onanist trebuia sa fie taica-tu, asa nu s-ar mai fi nascut un gunoi ca tine imbecilule!
  Ti s-au taiat picioarele cu gandul la o intalnire programata boule?
  Te dai intelectual si te vaiti ca altcineva foloseste invective, iar tu esti de ultima speta…

  N-ai tupeu sa te vezi cu mine fata in fata? Ar trebui sa-ti fie usor cu o fictiune.

  Sau esti doar un papagal smecher?

 45. Dan Grasu spune:

  Ha, ha, ha…onanist nu se include la invective. Este un termen literar și te caracterizează sublim. În ce privește întâlnirea față în față nu ți-aș dori ca Dunărea să înece spumegând a tale oști sau barba ta să fie rasă de un bărbier pe uscat.

 46. Dan Grasu spune:

  Aoleu, acum îmi dau seama că în loc de livrescului onanist preferai vulgarul labagiu deoarece te caracteriza mult mai exact. Ha, ha, ha. Trebuie să recunoști că sunt subtil. Mi-ar place să te văd cum trepidezi de satisfacție.

 47. Eu spune:

  ONÁNIE1, onanii, s. f. (Reg.) Om urât, slut, pocitanie; arătare. – Et. nec.
  Sursa: DEX ’09 (2009)
  ONANÍE2 s. f. 1. Producere a plăcerii sexuale, la bărbat, prin autoexcitare; masturbație, onanism, malahie. 2. Fig. Vorbărie goală, muncă ineficientă. – Din lat. onania, germ. Onanie.
  Sursa: DEX ’09 (2009)

  Daca parintii tai te alintau cand erai mic cu termeni de genul: pocitanie si lăbar, normal ca la tine a devenit un termen literar…lăbar pocit ce esti tu. Te-am alintat..Haha
  Nu-mi vine sa cred cat poti fi de idiot!

  Hai smechere, pe cand o intalnire directa?
  Sa nu mai pierdem timpul si sa stabilim locul si data.

 48. Eu spune:

  Ai citit dex-ul intre timp si ti-ai dat seama ca esti bou si ai folosit un cuvant gresit?
  Habar n-ai ce vrei sa scrii….inca nu stapanesti limba romana suficient.

  Papagalule…pe cand intalnirea?

 49. Dan Grasu spune:

  Ai grijă ce îți dorești că s-ar putea să se împlinească. Mă bucur că am reușit să te determin să mai pui mâna pe o carte.

 50. Eu spune:

  Ramai un simplu papagal batran bai Moise, Firțac si celelalte 50 de nume schimbate de pe aici.

  Ti-a trebuit o zi sa verifici in dictionar ce ai vrut sa scrii handicapatule si acum te dai mare smecher.
  Asa ai facut toata viata. Astea nu se pun, sunt simple gunoaie vomitate de tine, dar ai altele in documente…cu semnatura ta fraierule. Acelea sunt la dosare…ups…ghinion pentru tine.

  Hai sa ne vedem boule! Cat tupeu ai?
  Ce o tot lungesti cu amenintari si fofilari?
  Iti arat si o foicica diuntr-un dosar. Nu te alarma, nu-i ala de cadre…ceva mai recent…de cand ai inceput sa parvii.

  Doar gura de tine gainusa?

 51. Dan Grasu spune:

  Caută-l direct pe cel cu care vrei să te vezi, nu pe mine. Ce te tot învârți în jurul cozii ?

 52. Eu spune:

  The case is closed. Only an old parrot..

 53. Dan Grasu=The fat man spune:

  Dan Grasu=un maghiar gras(cum singur s- a autoinititulat) si nelalocul lui(The fat man ),care nu iubeste aceasta tara si nici Romanii.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Primarul din Gurasada vrea bani europeni pentru modernizarea drumurilor

Mai toţi primarii hunedoreni îşi încearcă norocul cu noile sesiuni de finanţare europeană. Majoritatea au pregătit pentru accesare programe investiţionale...

Ce proiecte mai are primarul din Teliucu Inferior

Primarul liberal din Teliucu Inferior, Daniel Pupeză (foto), şi-a adjudecat cel de-al patrulea mandat în fruntea comunităţii locale. Şi vechiul...

Noul contract cu CJAS, aşteptat şi la Brad

Conducerea Spitalului Municipal Brad aşteaptă alocările prevăzute în noul contract cadru care se va încheia cu Casa Judeţeană de Sănătate...

Închide