iPhone 5, în septembrie

Sebastian Mezei

Conform surselor din piaţă este foarte probabil ca lansarea iPhone 5 să se facă în data de 12 septembrie. Nu tot atât de sigure sunt însă şi zvonurile privind iPad Mini, versiunea redusă ca dimensiuni şi preţ, a tabletei iPad.
În 12 septembrie, compania Apple a pregătit un eveniment, fără a comunica detalii cu privire la ceea ce se va lansa, dar conform tradiţiei, terminalul iPhone 5 este produsul care are cele mai mari şanse să fie vedeta din prim plan.
Se pare că acesta va fi primul terminal Apple care va abandona diagonala de 3,5″, iPhone 5 a fost subiectul multor zvonuri şi informaţii mai mult sau mai puţin veridice apărute prin presă. Dacă iPhone 5 va fi lansat în această zi, ar urma să fie disponibil începând cu data de 21 septembrie.
Odată cu noul produs, şi sistemul de operare iOS va face trece la versiunea 6.0. Versiunea Beta 3 are două săptămâni şi se pare că dezvoltatorii software ai companiei vor avea mult de muncă, pentru a trece şi prin perioada Release Candidate, într-un interval scurt de timp.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Şi-a luat la bătaie întreaga familie

Un hunedorean în vârstă de 37 de ani este cercetat de poliţişti, după ce şi-a bătut întreaga familie. Ieri noapte,

Bronz olimpic la gimnastică

Echipa feminină de gimnastică a României a concurat fără ratare, dar cu exerciţii cu grad de dificultate mediu şi a...

Se reia Divizia Naţională

Cele şase echipe din Divizia Naţională (eşalonul doi valoric) vor reveni la rugby-ul clasic, în 15 jucători, la finalul acestei

Închide