Politica si administratie

Ionel Burlec rămâne încă patru ani la primărie

Magdalena Şerban

Fotoliul de primar al comunei Băniţa i-a revenit, în urma alegerilor locale, lui Ionel Burlec (foto) cel care se află în fruntea comunităţii de 16 ani, el deţinând  trei mandate de primar şi unul de viceprimar.
„Am fost ales cu un procentaj de 80 la sută, devansându-i pe contracandidaţii mei (unul de la USP şi altul de la PP-DD). La vot, au participat 90 la sută dintre cei 1.072 de cetăţeni cu drept de vot, procentajul fiind unul asemănător cu cel înregistrat cu patru ani în urmă, adică la scrutinul din 2008. Nu au fost incidente, oamenii şi-au respectat îndatoririle. Iar dacă tot au fost alături de mine şi vor mai fi încă patru ani, doresc să-i informez că în acest mandat, o atenţie sporită va fi alocată infrastructurii, pentru că vrem să modernizăm drumurile din comuna noastră”, a fost promisiunea edilului din Băniţa.

3 comentarii la „Ionel Burlec rămâne încă patru ani la primărie

  • jalnic. un om care nu a facut nimic, dar s-a umflat bine, ales cu 80%. ne meritam soarta ca romani!!!

  • de unde 1072 cetateni cu drept de vot ??? au fost inscrisi pe listele electorale, ce nici macar nu au fost afisate asa cum prevedea legea, sub 1000 de persoane !! la vot au fost mai putin de 800 de persoane ! se poate verifica pe lista BEJ Hunedoara ! si 800 din 1000 nu fac 90% ci ..cel mult 80% !! Minciuna si dezinformarea este la moda !! Cine nu crede sa verifice listele oficiale publicate si de Biroul Electoral Central !

  • no, no..16 ani in fruntea comunitatii ?? se refera si la cei 4 ani de vice in care il sapa pe primarul de atunci ? il barfea ca la usa cortului ! si a fost f bun vice..la 28 de ani..avea o experienta de asistent minier cu care o sapat comuna..ca altceva nu a facut

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.