Ioan Pisoiu: „Targetul meu personal e primul loc!”

27 martie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

La debutul ca antrenor principal, Ioan Pisoiu a obţinut o victorie importantă cu Şoimul Băiţa, pe terenul echipei CS Hunedoara, în prima etapă a returului Ligii a IV-a. Alb-verzii s-au apropiat la cinci puncte de liderul Inter Petrila şi reintră cu şanse în lupta pentru locul 1, poziţie vizată de noul lor tehnician.

„Experienţa a făcut diferenţa!”
Cu o echipă experimentată, Şoimul s-a impus în faţa „junilor” hunedoreni, iar Ioan Pisoiu crede că tocmai experienţa a făcut diferenţa în meci. „A fost un meci greu, dar până la urmă am câştigat şi am obţinut cele trei puncte pe care le vizam încă din perioada de pregătire. Avem o echipă experimentată, asta s-a văzut şi azi, şi chiar dacă şi Hunedoara a avut ocazii, am ştiut să gestionăm avantajul luat”, a spus Pisoiu.

„Vrem să recuperăm diferenţa de puncte!”
Şoimul Băiţa a primit în etapa de debut a returului Ligii a IV-a un ajutor nesperat de la Aurul Certej, care s-a impus pe terenul liderului Inter Petrila, scor 2-0, şi a relansat campionatul. Inter are acum patru puncte în faţa celor de la Hercules Lupeni şi cinci în faţa Retezatului Haţeg şi a celor de la Şoimul Băiţa. Fără a avea obiectiv locul 1, antrenorul – jucător al Şoimului şi-a fixat personal acest target. „Targetul meu personal, fără a-mi fi impus de conducere, este recuperarea celor opt puncte care ne despart de lider şi de ce nu, atacarea locului 1”, a precizat tehnicianul de 37 de ani. Astfel, duelul din etapa secundă a returului Ligii a IV-a, dintre Şoimul Băiţa şi Inter Petrila, ce se va disputa la Crăciuneşti, devine unul incendiar, gazdele având şansa să se apropie la două puncte de lider.

Liga a IV-a Hunedoara, etapa a XII-a
CS Hunedoara – Şoimul Băiţa 0-1
Minerul Uricani – Jiul Petroşani 0-1
Retezatul Haţeg – Hercules Lupeni 1-0
Inter Petrila – Aurul Certej 0-2
Aurul Brad – Victoria Călan 3-0
Universitatea Petroşani – Metalul Crişcior – amânat
(Ovidiu Mănăstire)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
„Bătaie” pe locul de promovare în seria a IV-a a eşalonului trei

După rezultatele etapei a XVII-a din seria a IV-a a Ligii a III-a, primele cinci clasate sunt despărţite de doar...

Stand de carte cu vânzare la Biblioteca Judeţeană

Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva organizează în perioada 3 aprile – 3 mai 2017, la Secţia de Artă şi Carte...

I-a tăiat gâtul soţiei, cu care trăia de o jumătate de secol

O crimă care a şocat o întreagă comunitate s-a petrecut sâmbătă dimineaţa în satul Sibişel, comuna Beriu. Un bărbat de...

Închide