Autobergamo a încheiat sezonul regulat cu un succes clar

27 martie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Gruparea deveană de futsal a învins, scor 7-1, în deplasare, pe Spicom Sfântu Gheorghe, în ultima etapă a sezonului regulat al Ligii I. Trupa antrenată de Florin Ignat a urcat provizoriu pe primul loc şi îşi va afla adversarul din sferturile play-off-ului după duelul dintre City’us Tg. Mureş şi United Galaţi.

„Duble” pentru Obadă şi Ique
Cum Spicom Sfântu Gheorghe nu mai este forţa din trecut iar în tur, devenii s-au impus cu 10-0, trupa lui Florin Ignat nu şi-a pus decât problema scorului în Covasna. Autobergamo a condus cu 3-0, prin reuşitele lui Florin Matei, Nuno Coco şi Ique, dar scorul pauzei a fost 3-1, gazdele reducând din diferenţă prin Bocz. În partea secundă, devenii au mai marcat de patru ori, prin Cristi Matei, Ique şi o „dublă” a lui Obadă, tabela arătând în final 7-1 pentru oaspeţi.

Spicom sau Iaşi, primul adversar din play-off
Cu succesul de la Sfântu Gheorghe, Autobergamo a urcat din nou pe prima poziţie a clasamentului, însă păstrarea acestui loc depinde de duelul dintre City’us Tg. Mureş şi United Galaţi (n.r încheiat aseară, după închiderea ediţiei). Dacă mureşenii vor învinge sau meciul se va încheia la egalitate, devenii vor încheia sezonul regulat în frunte şi vor întâlni în sferturile play-off-ului tocmai pe Spicom Sfântu Gheorghe. Dacă va învinge United Galaţi, Autobergamo se va clasa pe locul secund şi va înfrunta pe CSMS Poli Iaşi în următoarea fază a întrecerii. (Ovidiu Mănăstire)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Ioan Pisoiu: „Targetul meu personal e primul loc!”

La debutul ca antrenor principal, Ioan Pisoiu a obţinut o victorie importantă cu Şoimul Băiţa, pe terenul echipei CS Hunedoara,...

„Bătaie” pe locul de promovare în seria a IV-a a eşalonului trei

După rezultatele etapei a XVII-a din seria a IV-a a Ligii a III-a, primele cinci clasate sunt despărţite de doar...

Stand de carte cu vânzare la Biblioteca Judeţeană

Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva organizează în perioada 3 aprile – 3 mai 2017, la Secţia de Artă şi Carte...

Închide