Ioan Andone vrea Academie de fotbal la Hunedoara

Deşi activează acum în calitate de antrenor departe de municipiul de pe Cerna, fostul internaţional Ioan Andone (foto) rămâne cu sufletul alături de fotbalul hunedorean şi atunci când este solicitat acordă sprijin necondiţionat pentru promovarea fotbalului din Hunedoara.
Zilele trecute am aflat că municipiul Hunedoara ar putea avea o academie de fotbal, pe modelul celei înfiinţate de Gheorghe Hagi la Constanţa, deoarece Ioan Andone a acceptat să se implice şi să sprijine acest proiect venit din partea autorităţilor locale.
„Vrem să înfiinţăm Academia de Fotbal «Corvinul» care, preconizăm, că va avea 400 de copii. Modelul nostru este Academia lui Hagi de la Constanţa. Eu voi fi consilierul domnului primar pe sport şi mă voi ocupa de academie, de renovat stadionul, de făcut terenuri pentru copii, de toate aceste lucruri. Vom avea sprijinul primăriei în acest proiect. Vom angaja antrenori, vom avea grijă să fie pregătiţi, să ştie să lucreze cu copiii. Şi dacă vin din altă parte a jude­ţului, vom avea grijă să facă şcoală la Hunedoara. Vreau să dau Hunedoarei ceva înapoi, pentru că aici m-am format ca jucător. Vreau să ajut tot ce este sport în Hunedoara, cu tot ce pot eu de la Bucureşti, cu cunoştinţele mele, cu relaţiile mele”, a declarat Ioan Andone .Menţionăm că actuala conducere a CS Hunedoara are semnat un parteneriat de colaborare cu Academia lui Gheorghe Hagi şi cu CS Viitorul Constanţa, documentele fiind semnate în prezenţa prima­rului Dan Bobouţanu.
Edilul municipiului Hunedoara a declarat: „Ioan Andone, pe care nu doar iubitorii fotbalului îl cunosc, va fi consilierul meu pe probleme de sport şi se va ocupa de înfiinţarea unei Academii de fotbal la Hunedoara, pe modelul celei înfiinţate de Gheorghe Hagi, la Constanţa”.
Lucrurile bune se leagă la Hunedoara, după ce juniorii au acum terenurile artificiale modernizate pe care se pot antrena fără probeme, iar investiţiile vor continua la clubul hunedorean. Mai mult, se menţine încă ideea construirii unui nou stadion la Hunedoara, care să asigure condiţiile necesare desfăşurării competiţiilor de nivel ridicat în municipiul care are cea mai mare tradiţie şi cele mai bune rezultate în fotbalul din judeţul nostru.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.