Concurs de tenis la Deva destinat cadrelor medicale

30 august 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

DJST Hunedoara organizează în perioada 12-26 septembrie 2020, la baza sportivă Szabo&Szabo din Deva, a V-a ediţie a OPEN MeDeva Tennis Tour, concurs de tenis destinat cadrelor medicale şi invitaţilor acestora. În funcţie de numărul participanţilor, probele de concurs vor fi: simplu, dublu (M+F) şi dublu mixt.
În data de 10 septembrie, la orele 12:00, la sediul DJST Hunedoara se vor stabili capii de serie (conform rezultatelor din ediţia precedentă a turneului) şi se va trage la sorţi poziţia competitorilor pe tabloul de concurs pentru fiecare probă în parte. La tragerile la sorţi pot participa toţi concurenţii sau reprezentanţii acestora.
Concursul se va organiza cu respectarea Ordinului 780-1432 al MS-MTS în legătură cu regulamentele de desfă­şurare a concursurilor sportive în condiţii de pandemie. Detalii suplimentare: de la sediul DJTS Hunedoara, res­ponsabil cu organizarea turneului fiind Marius Simina.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Deveanul Raul Manuel Dan, campion naţional la atletism

După pauza cauzată de pandemia de Covid-19, concursurile naţionale de atletism, organizate de către FRA se succed unul după altul,...

ÎNTRE CER ŞI PĂMÂNT. Simplitatea

de Valentina Mureşan Mă gândeam zilele acestea la bunicii mei şi la felul în care trăiau ei, pe de o...

Comunicat de presă . Extindere atelier auto

Închide