Deveanul Raul Manuel Dan, campion naţional la atletism

30 august 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

După pauza cauzată de pandemia de Covid-19, concursurile naţionale de atletism, organizate de către FRA se succed unul după altul, iar rezultatele înregistrate dovedesc că la cluburile din ţară se munceşte cu multă ambiţie.
Vineri şi sâmbătă, pe Stadionul “Iolanda Balaş Soter” s-au desfăşurat întrecerile ediţiei din acest an a Campionatului Naţional în aer liber pentru Juniori 1 (U20) la care au participat cei mai valoroşi juniori mari, iar competiţia a fost şi un test important de alcătuire a loturilor naţionale de juniori şi tineret pentru Campionatele Balcanice, progra­mate în luna septembrie.
Juniorul Raul Manuel Dan, legitimat la LPS Cetate Deva, pregătit de prof. Cornelia Juratoni (ambii în foto), a reuşit o dublă performanţă cucerind medalia de aur în proba de 1.500 m a juniorilor 2 cu timpul de 4:00:96, ceea ce constituie un record personal. Mai mult, tânărul atlet din Deva a câştigat şi medalia de bronz la categoria juniorilor 1, el fiind unul dintre alergătorii pe care federaţia îi are în vedere pentru viitoarele concursuri internaţionale. Să mai notăm că Raul Manuel Dan a cucerit recent o medalie de bronz la Campionatele Naţionale de atletism ale juniorilor mici, în proba de 800 m, deşi nu este un specialist a acestei distanţe de alergare.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
ÎNTRE CER ŞI PĂMÂNT. Simplitatea

de Valentina Mureşan Mă gândeam zilele acestea la bunicii mei şi la felul în care trăiau ei, pe de o...

Comunicat de presă . Extindere atelier auto

Cinci pași simpli pentru producerea vinului în propria gospodărie

  Cât durează fermentarea? Ce fel de vase sunt potrivite pentru fermentarea mustului sau când se trage vinul de pe...

Închide