Invitaţie la ”Zilele Oraşului Uricani”

Magdalena Şerban

Primăria şi Consiliul Local al oraşului Uricani organizează în perioada 31 august – 2 septembrie ”Zilele Oraşului Uricani”, ajunse la ediţia a XIV-a. Acestea vor cuprinde o serie de evenimente culturale, artistice şi de divertisment, dar şi un program sportiv complex, cu campionate de fotbal, tenis cu piciorul, tenis de masă, şah şi table.

În ce priveşte artiştii invitaţi să bucure publicul în acest an, trebuie spus că vineri, 31 august, de la ora 18, pe scenă vor urca interpreţii de muzică populară Ciprian Roman, Zorica Savu, Sanda Argint, Bogdan Toma, Gabi Stanciu şi Octavia Hetea. Sâmbătă, 1 septembrie, cu începere de la aceeaşi oră, vor evolua Nelu Vlad Azur, Nane, Alesia, Lidia Buble&Band, Florin Georgescu, Slystyle şi trupa Color. Ziua de duminică va aduce recitaluri semnate de Ilie Medrea, Dan Mocanu, Corina Bocşa, Ovidiu Olari, Nicoleta Anculia, Florin Mitroi şi Mariana Risipitu. Zilnic, cei mici vor avea parte de parc de distracţii.
”Am început încă din 20 iulie înscrierile pentru campionatul de fotbal, care se desfăşoară între 1 august şi 1 septembrie 2018, pe terenul de sport al Liceului Tehnologic Retezat. De asemenea, cei care doresc să participe la celelalte competiţii sportive din cadrul Zilelor Oraşului (tenis cu piciorul, tenis de masă, şah şi table), se pot înscrie până în data de 24 august. Vârsta minimă de participare este de 15 ani şi pot concura cetăţeni cu domiciliul în Uricani sau care îşi desfăşoară activitatea în raza noastră administrativ-teritorială. Toate detaliile legate de condiţiile de participare sunt afişate la sediul primăriei”, a precizat primarul din Uricani, Dănuţ Buhăescu (foto), care îi invită pe localnici, rudele şi prietenii acestora, precum şi pe toţi hunedorenii şi turiştii aflaţi în Valea Jiului să petreacă momente frumoase la evenimentul organizat de administraţia publică, distracţie existând din plin.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.