ActualitatePolitica si administratie

Învățământul tehnic superior, domeniu de interes pentru viitor

Președintele Consiliului Județean Hunedoara, Laurențiu Nistor, s-a întâlnit, ieri, cu condu­ce­rea Universității Politehnica Timișoara și a Facultății de Inginerie din Hunedoara.
„Consolidarea și dezvoltarea învățământului tehnic universitar și preuniversitar din județul Hunedoara ne preocupă în mod deosebit, de aceea, am discutat astăzi despre viitorul acestui domeniu cu conf. univ. dr. ing. Florin Drăgan, Rectorul Universităţii Politehnica Timişoara, și conf. dr. ing. ec. Gelu Ovidiu Tirian, decanul Fa­cultății de Inginerie din Hunedoara.
Apreciez în mod deosebit deschiderea către județul Hunedoara și interesul manifestat de conducerea Universităţii Politehnica Timişoara de a dezvolta continuu procesul de învăţământ şi de cercetare ştiinţifică de la Hunedoara pentru formarea noilor generaţii de cadre tehnice, specialişti cu pregătire superioară.
În ceea ce ne privește, Consiliul Județean Hunedoara va sprijini învățământul tehnic uni­versitar de la Hunedoara și va colabora cu mediul academic în vederea asigurării celor mai bune condiții de desfășurare a activității didactice”, a declarat președintele Laurențiu Nistor.

One thought on “Învățământul tehnic superior, domeniu de interes pentru viitor

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura