Învaţă semnele de circulaţie de mici

Pentru al şaselea an consecutiv, Poliţia Română şi Lidl au organizat campania naţională destinată copiilor cu vârste între patru şi 10 ani „Verde la educaţie pentru circulaţie”.

Proiectul s-a desfăşurat simultan la 221 de magazine Lidl din ţară, în data de 22 septembrie. La noi în judeţ au avut loc acţiuni educative în parcările de la două unităţi comerciale din Deva şi Haţeg. Micuţii au fost instruiţi de agenţii de poliţie cum să aibă singuri grijă de ei, ca pietoni în trafic.
Prima parte a fost dedicată unei sesiuni teoretice, prin care copiii au aflat ce înseamnă fiecare semn de circulaţie şi au aflat informaţii esenţiale pentru siguranţa lor, ca pietoni. A doua parte a cursului a cuprins o sesiune practică în care copiii au aplicat cunoştinţele dobândite, printr-un joc interactiv de circulaţie rutieră. La finalul cursului, toţi copiii participanţi au primit premii. Campania are ca scop reducerea numărului de accidente în care victime sunt copiii cu vârste de până în 10 ani. (N. Bumbac)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.