www.mesagerulhunedorean.ro

Între primele opt echipe din ţară, la „Braşov Indoor Cup”

04 x 2 fc hd junioriCiprian Marinuţ

Grupa de copii născuţi în 2006 a clubului FC Hunedoara, pregătită de Daniel Haidiner, a ajuns până în sferturile de finală la cel mai important turneu de fotbal indoor, rezervat copiilor, din sud-estul Europei – „Braşov Indoor Cup”, care s-a desfăşurat în cursul acestei săptămâni la Braşov.

Au jucat cu pasiune
„Alb-albaştrii” au debutat la turneu, marţi, 9 februarie, cu o victorie categorică, scor 4-1 în compania echipei Bucegi Râşnov, după care rezultatele au scăzut în valoare. Întâi s-a consemnat o remiză, scor 1-1, cu FC Bacău, iar apoi a urmat o înfrângere, scor 0-1, cu Sport Kids Drobeta Turnu Severin. Cu acest bilanţ, FC Hunedoara s-a calificat în optimile de finală, unde a jucat, miercuri, 10 februarie, cu Viitorul Cluj, formaţie de care a dispus cu  scorul de 2-0. Următorul meci eliminatoriu a fost cu ghinion pentru jucătorii pregătiţi de Daniel Haidiner, întrucât au fost învinşi cu 1-0, la ultima fază a jocului, de Viitorul Buzău, una dintre favoritele întrecerii. În urma acestei înfrângeri, FC Hunedoara a jucat, ieri, în turneul pentru locurile 5-8 din 38 de echipe participante. În primul meci al acestui turneu, hunedorenii au pierdut 1-2 (0-0) după loviturile de departajare în faţa echipei de la şcoala de Fotbal Tică Dănilescu, astfel că au jucat în meciul pentru locurile 7-8 cu formaţia ACSK Tâmpa Blue Braşov.
La startul competiţiei la categoria 2006 s-au aflat 38 de echipe, împărţite în nouă grupe, cele mai importante competitoare fiind: ACSKT Braşov, FC Braşov Galben, FC Braşov Negru, CSM Focşani, Sparta Bucureşti 1, Kinder SGM, Viitorul Buzău, Şcoala de Fotbal „C-tin Dănilescu”, Galactik Bucureşti, Kinder Târgovişte, Viitorul Cluj, Farul Constanţa, LPS Suceava, New Stars Bucureşti, Zimbru Chişinău (Moldova), Sport Kids Drobeta T. Severin, Şcoala de Fotbal „Dani Coman”, FC Bacău, CSS Royal Făgăraş, Şoimii Ştiinţa Craiova, ACS Steagul Roşu, Dinamo Bucureşti, Şcoala de Fotbal „Răzvan Raţ” Slatina, Viitorul Bacău, Petrolul Ploieşti, Sparta Bucureşti 2, CS Pajura Huşi, FC Hunedoara, Junior Galaţi, CSS Sf. Pantelimon, Juniorul Braşov, Juniorul Suceava şi Sport 4all Covasna.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.