Educatie si cultura

ÎNTRE CER ŞI PĂMÂNT. Cum atragem banii

Valentina Mureşan

Dragii mei dragi, ultimile două săptămâni v-am vorbit despre bani, despre rostul lor şi cum trebuie să ne raportăm la ei şi cum ar fi bine să-i cheltuim. Astăzi vom vorbi despre cum îi putem atrage în viaţa noastră şi despre cum procedăm să facem ceva trainic cu ei, să nu ne scape printre degete. V-am povestit în celelalte articole, că banul are o energie aparte, unică, iar dacă adăugaţi acestui lucru şi faptul că el înmagazinează energiile tuturor celor prin mâna cărora trece, deja s-a complicat situaţia, semnificativ! Dar, să o luăm cu începutul lucrurilor!
Spuneam că sumele câştigate de fiecare dintre noi, lunar, sau anual, ţin de dreptul nostru divin în bani, cât îl avem, sau cât nu-l avem. Să presupunem că nu-l avem, pentru că despre acest aspect discutăm azi. Asta presupune că am pierdut din acest drept, undeva pe parcursul vieţii, sau că a fost foarte mic, încă de la începutul vieţii noastre. Lucrurile acestea nu sunt definitive! Adică, pot fi definitive, dacă nu facem nimic în acest sens, dacă nu înţelegem mecanismul drepturilor divine şi sporirea lor. Dacă dreptul tău divin în bani a fost mic de la bun început, înseamnă că ai venit pe pământ să experimentezi ori sărăcia, ori depăşirea condiţiei socio-financiare. În ambele cazuri, soluţia este la-ndemâna ta! Înţelege rostul, respectă regulile şi ridică ancora! Dacă ai pierdut acest drept divin pe parcursul vieţii, trebuie să conştientizezi unde ai greşit, ce ai făcut de l-ai pierdut. Am vorbit în articolul trecut despre o astfel posibilă greşeală. Cumva, pentru cei care au avut bani şi nu mai au, este puţin mai dificil, pentru că aici intervin depresii, raportări la societatea care râde, se bucură de răul tău etc. Cel ce n-a avut niciodată ştie cum e să nu ai, să trăieşti din puţin, nu-l bagă nimeni în seamă, deşi va fi băgat în seamă când va avea bani. Abia aici se face vorbire despre faptul că banu-i ochiul… ştim noi cui. Şi atunci, ce e de făcut?
Întâi de toate, în toate cazurile, trebuie adunat aur spiritual, ca să putem ajunge la prosperitate. Acest lucru este destul de dificil, pentru că presupune o înţelegere deplină a ceea ce este cu adevărat abundenţa, prosperitatea, apoi trebuie înţeles corect sensul ei în viaţa omului, după care începi să lucrezi. Dar şi aici e nevoie de maximă sinceritate faţă de tine însuţi! Pentru că, dacă faci lucruri cu gândul la bani, faci degeaba! Nu te vei alege cu nimic… Lipsa banilor ne învaţă să ne dăm jos măştile, să ne abordăm cu sinceritate şi pe noi şi pe cei din jurul nostru, să facem lucrurile cu suflet, nu cu motivaţie. Vă dau câteva modalităţi simple de acumulare a aurului spiritual:
– Liturghia: participarea la liturghie este un pas extrem de important şi folositor! Vei ajunge la ea fără să pricepi exact ce se întâmplă acolo, asistând ca un privitor la un joc de lumini. Apoi, vei începe să auzi fragmente din slujbă, care-ţi vor rămâne în memorie. Gândeşte-te la ele, raportează-le la problema ta! Apoi vei vedea că ceva se shimbă odată cu tine, pentru că şi tu te vei schimba! Vei privi liturghia ca pe o hrană, de care vei avea permanent nevoie, vei vrea să afli ce se întâmplă de fapt acolo şi vei vrea să-ţi explici transformările din tine. Cu timpul, lucrurile se vor pune într-o altă lumină, una prin care vei privi altfel, pentru că liturghia este slujba de limpezime a minţii, este transformatoare şi curăţătoare. Ce ne facem cu ateii? Treaba lor! Să înveţe să-L cunoască pe Dumnezeu, apoi îi veţi întâlni şi pe ei, la slujbă!
– Milostenia: aici discursul devine amplu, dar am să încerc să-l sintetizez, iar cei ce vor să afle mai multe, sau dacă sunt aspecte particulare, mă puteţi contacta şi le elucidăm împreună. Milostenia nu este o pomană pentru cei din familie, sau pentru cei ce au ce pune pe masă! Nu este nici pentru toţi cei care cer! Fiţi atenţi cui şi ce oferiţi! Unii şi-au pierdut dreptul divin în bani, făcând milostenii! Aici trebuie să ştii să-ţi asculţi inima, iar dacă ea spune să ajuţi, o faci discret, fără să pui gândul la ceea ce vei primi tu la schimb, ajutând spre învăţarea de a prinde peşte, nu spre a oferi un ajutor efemer.
– Postul negru: un sacrificiu benefic pentru orice problemă! Nu oricine poate, nu oricine ştie cum, sau cât. Începeţi treptat, o jumătate zi, apoi o zi, apoi două, apoi cât puteţi, fără bruscaje. Un lucru esenţial este ca, atunci când posteşti cu mâncare, să te hrăneşti cu rugăciune!
– Psalmii: sunt cântările inimilor zdrobite, care au canal direct cu „timpanele“ Lui Dumnezeu. Leagă şi dezleagă! Fiţi prudenţi, luaţi binecuvântare pentru ei, atenţie la energia pe care o aveţi la citirea lor şi cântaţi-i! Vor fi de mare folos!
– Mantrele: ele vin la pachet cu aurul spiritual adunat în variantele de mai sus şi sunt extrem de eficiente. La final am să vă ofer o mantră generală, pe care să o spuneţi de douăzeci şi unu de ori pe zi, în fiecare zi: Eu sunt prosperitate infinită! Banii vin spre mine uşor şi în siguranţă! Deschid canalul prin care banii de care am nevoie vor ajunge la mine, cu voia şi sprijinul bunului Dumnezeu. Amin!
Să vă fie cu folos!

Până săptămâna viitoare… ALEGEŢI SĂ TRĂIŢI CU DETAŞARE, BUCURÂNDU-VĂ DE VIAŢĂ!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura