Intrare gratuită pentru copii la Sarmizegetusa Regia, de 1 iunie

20 mai 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Stiri

Sub genericul „De mână în Capitala Daciei”, Serviciul Public de Administrare a Monumentelor Istorice (SPAMI), din subordinea Consiliului Judeţean Hunedoara, sărbătoreşte copilăria, oferind intrarea gratuită la Sarmizegetusa Regia tuturor copiilor care vor vizita capitala Daciei, în ziua de sâmbătă, 1 iunie 2019.
Reamintim că, în intervalul 1 mai – 30 septembrie, programul de vizitare la Sarmizegetusa Regia este zilnic, de luni până duminică, între orele 9.00 şi 20.00 (ultima intrare fiind permisă la ora 19:30). De asemenea, tarifele de intrare pentru turişti sunt: 10 lei/bilet adult şi 5 lei/bilet copii, elevi, studenţi şi pensionari.
În 2018, numărul turiştilor care au vizitat Sarmizegetusa Regia a fost de 65.000, iar în acest an, până în prezent, numărul acestora a fost de 12.500.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
O nouă lovitură pentru PNL Hunedoara! Primarul liberal din Peştişu Mic susţine candidaţii PSD la europarlamentare

Încă o lovitură pentru organizaţia judeţeană Hunedoara a PNL în plină campanie electorală. Primarul comunei Peştişu Mic, Casian Leorean Voina...

Prinşi băuţi şi fără permis la volan

Mai mulţi şoferi au fost prinşi de poliţiştii hunedoreni că se aflau la volan sub influenţa băuturilor alcoolice.

Nu s-a cuminţit şi a ajuns după gratii

De la furturi mărunte a ajuns la tâlhărie calificată. Tânărul din Lupeni condamnat cu executare la Deva riscă să petreacă...

Închide