O nouă lovitură pentru PNL Hunedoara! Primarul liberal din Peştişu Mic susţine candidaţii PSD la europarlamentare

Sorina Popa

Încă o lovitură pentru organizaţia judeţeană Hunedoara a PNL în plină campanie electorală. Primarul comunei Peştişu Mic, Casian Leorean Voina (foto), s-a decis! El sprijină candidaţii PSD la alegerile europarlamentare.

A primit finanţare prin PNDL2
”Am primit bani pentru reabilitări de drumuri. Este vorba de modernizări DC 120, stradă sat Almaşu Mic, stradă biserică din satul Mânerău, străzi în localitatea Peştişu Mic, reabilitare drum biserică sat Mânerău, reabilitare DC 119, sat Mânerău. În total, am primit 2,3 milioane de lei pentru aceste investiţii, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală 2. Adică ne-au ajutat cei de la PSD, nu cei din partidul meu, PNL. Noi, primarii, avem probleme cu Legea conflictului de interese, se ştie că de acolo ni s-au tras multe necazuri. Ce m-a deranjat cel mai tare a fost că Rareş Bogdan, candidat PNL pentru Parlamentul European, a atacat în repetate rânduri, primarii, pe vremea când era realizator de emisiuni. Că de ce am cerut pensii speciale şi să ieşim mai repede la pensie cu doi ani. Aşa, până la 65 de ani ne rupem oasele la primărie”, a declarat primarul comunei Peştişu Mic, Casian Leorean Voina, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.

”Liberalii au împărţit banii cum au vrut ei”
Pe raza comunei Peştişu Mic, foarte mulţi cetăţeni care au lucrat la combinatul siderurgic au beneficiat de creşterea pensiei. Le-au crescut pensiile cu cel puţin 600 de lei. Sunt zeci de cazuri. În aceste condiţii, oamenii din comună mi-au cerut să candidez din partea PSD la funcţia de primar al comunei în anul 2020. Degeaba stăm şi nu-i ajutăm. Pentru ei muncim. Cei de la PNL nu ne-au ajutat cu nimic. Sumele primite de la Consiliul Judeţean au fost repartizate de aleşii judeţeni liberali cum au vrut ei. La unele primării PNL au dat mai mult, dar nouă nu ne ajung banii nici pentru plata persoanelor cu handicap. Am vorbit cu conducerea judeţeană a PNL, dar ne-a spus că nu sunt bani. Dar unora dintre primarii PNL le-au dat mai mult decât altora. După ochi frumoşi. În aceste condiţii, majoritatea cetăţenilor comunei noastre au cerut să candidez din partea PSD la viitoarele alegeri. Nu PNL m-a făcut primar. Sunt primar din 2008, am candidat din partea PNG prima dată”, a adăugat primarul din Peştişu Mic.

One thought on “O nouă lovitură pentru PNL Hunedoara! Primarul liberal din Peştişu Mic susţine candidaţii PSD la europarlamentare

  • 21 mai 2019 la 10:37
    Legătură permanentă

    Felicitari Domnule Primar pentru ca aveti curaj sa spuneti lucrurilor pe nume.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.