Iată ce a răspuns un locuitor al comunei Balşa, politicienilor aflaţi în campanie electorală: “Nu cred că drumul va fi asfaltat, până nu scrie în MESAGERUL HUNEDOREAN!”

Sorina Popa

Campania electorală în general e bună, pentru că oamenii, oriunde s-ar afla ei, pot să-i vadă pe politicieni şi să le spună în faţă, dacă i-au minţit sau nu. Zilele trecute, mai mulţi social-democraţi s-au aflat în comuna Balşa. Şi, le-au spus sătenilor că drumul judeţean care leagă comuna lor de Bucureşcii Bradului va fi asfaltat. Dar, mare le-a fost mirarea şefilor de la judeţ, prezenţi în mijlocul oamenilor, când un cetăţean le-a spus în faţă că el nu crede aşa ceva. De ce? Pentru că nu scrie în cotidianul MESAGERUL HUNEDOREAN despre acest lucru.

„Am ajuns în satul Poieniţa din comuna Balşa. Acolo ne-am întâlnit cu domnul Viorel Crişan, fost deputat al Marii Adunări Naţionale. Pe terasa casei sale, citea ziarul MESAGERUL HUNEDOREAN. Omul mi-a spus că, va crede că Drumul Judeţean 741 Crişcior-Bucureşci-Almaşu Mic de Munte va fi reabilitat numai dacă scrie în acest cotidian. Fiindcă el citeşte MESAGERUL HUNEDOREAN de mulţi ani, este abonat, şi ştie că este un ziar serios, care nu scrie minciuni. I-am spus că acest drum este la ora actuală în faza de execuţie DALI, iar anul acesta sperăm să scoatem la licitaţie proiectarea şi execuţia. Vor fi şase kilometri de drum care trebuie asfaltat, el fiind în prezent de pământ. Domnul Crişan mi-a spus că au fost foarte mulţi politicieni pe acolo şi au promis că şoseaua va fi reabilitată, dar nu s-a întâmplat nimic. Din fericire pentru el, noi chiar vom face ce am promis, investiţia respectivă va demara în acest an”, ne-a declarat Costel Avram, administratorul public al judeţului.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.