Întâlnire a preşedinţilor PSD din regiunea Vest la Deva

05-natalia-intotero-27  Natalia Bumbac

Deputatul hunedorean Natalia Intotero (foto) a avut o primă întâlnire cu preşedinţii organizaţiilor PSD din Arad, Caraş-Severin, Timiş şi Hunedoara în calitate de secretar regional al partidului pentru regiunea Banat-Hunedoara. Ocazie cu care s-a discutat despre un plan de acţiuni comune ale social democraţilor din vestul ţării, dar şi despre importanţa implicării tinerilor în politică.

„Trebuie să se implice în politică”
„Am avut o primă întâlnire de lucru la Deva cu preşedinţii organizaţiilor PSD din cele patru judeţe, Timiş, Caraş-Severin, Arad şi Hunedoara, pentru a discuta aspecte organizatorice. Mai exact, am vorbit despre modalitatea de a avea acţiuni comune, spre beneficiul cetăţenilor din această regiune şi să avem o colaborare mai strânsă pe viitor. Un alt punct de pe ordinea de zi a fost despre actualizarea listelor de membri din cele patru judeţe. Următoarea întâlnire, a cărei dată o vom stabili în forurile centrale ale partidului, va avea loc la Arad”, a precizat Natalia Intotero. Deputatul hunedorean a mai afirmat că numărul de membri în cele patru organizaţii PSD trece de 42.000 de persoane.
Despre evenimentele stradale care au loc în Capitală şi în alte oraşe din ţară, Natalia Intotero a declarat că: „este nevoie ca tânăra generaţie să se implice în politică. Tinerii trebuie convinşi să fie activi şi să nu stea departe de tot ce înseamnă viaţa politică.”

4 comentarii la „Întâlnire a preşedinţilor PSD din regiunea Vest la Deva

 • 8 noiembrie 2015 la 21:43
  Legătură permanentă

  normal,trebuie sa se inregimenteze ,sa nu mai iasa in strada de capul lor,sa iasa organizat pentru interresele lor personale,toata tara cere schimbarea clasei politice iar ei cer subordonarea strazii si a societatii civile prin inregimentarea in partide……asa vor confisca si deturna miscarile de strada din toata tara

 • 8 noiembrie 2015 la 21:45
  Legătură permanentă

  apropo,ati vazut vreun ziar local sa scrie despre miscarile din valea jiului si din judet? nici nu o sa vedeti ca ramane fara contrate de publicitate de la primarii,consiliul judetean si prefectura………si cam atat cu presa noastra libera sau independenta

 • 9 noiembrie 2015 la 14:36
  Legătură permanentă

  FANE, nu fi rau. Toate zialele locale au scris despre „strada” din Petrosani. Nici nu puteau ignora evenimentul intrucat la Petrosani au iesit cei mai multi in strada.

 • 10 noiembrie 2015 la 6:30
  Legătură permanentă

  Natalia Intotero a organizat o întâlnire regională. Trebuie să recunoaştem că este foarte activă. Nu oricine trebui privit cu neîncredere. Există diferenţe majore de atitudine, de exemplu Intotero-Resmeriţă.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.