Înfrângere grea

Ştiinţa Petroşani a suferit o înfrângere usturătoare în play-off-ul Diviziei Naţionale de rugby (eşalonul doi valoric), 14-42, acasă, cu lidera CSO Pantelimon, deşi antrenorul Alexandru Lupu a intrat în teren alături de elevii săi şi a reuşit chiar un eseu. Studenţii rămân în continuare pe locul secund, având şanse să joace meci de baraj pentru promovarea în Superligă.

Antrenorul a dat eseu

Echipa de rugby Ştiinţa Petroşani şi-a arătat limitele şi slăbiciunile în faţa liderei CSO Pantelimon. Studenţii pregătiţi de Alexandru Lupu au cedat, scor 14-24, chiar pe teren propriu în meciul din etapa a III-a a play-off-ului Diviziei Naţionale de rugby. Din echipa de bază a studenţilor, a făcut parte şi antrenorul Alexandru Lupu, care a reuşit un eseu spectaculos, în vreme ce Iepure şi David au mai punctat două transformări, într-un joc, din păcate fără istoric.
Cel mai important moment pentru Ştiinţa a fost revenirea pe teren a căpitanului, Daniel Cojocaru, după o absenţă de şase luni. „Am revenit pe gazon la şase luni după operaţie. Mă simt bine, dar din păcate am pierdut. Mi-aş fi dorit mult să revin cu o victorie”, a spus Cojocaru. Oficialii petroşăneni au declarat că obiectivul echipei rămâne clasarea pe locul doi, care duce la barajul pentru promovarea în Superligă. A treia echipă din play-off, CS UAV Arad, a stat. (C. Marinuţ)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare