Politica si administratie

Carmen sau Liliana, aceasta-i întrebarea

  Sorina Popa

Carmen Hărău (foto stânga) şi Liliana Ţolaş (foto dreapta) sunt cele două social-democrate ale căror nume va figura într-un sondaj, pe care-l va efectua organizaţia PSD din municipiul Hunedoara. În funcţie de rezultatul sondajului, conducerea judeţeană a PSD va decide care dintre cele două doamne va fi desemnată candidat al partidului pentru un post de deputat pe Colegiul Hunedoara.  

„Nu vreau să fiu un dictator”
Iniţial, au fost desemnate patru persoane pentru candidatura de pe Colegiul Hunedoara, din partea social-democraţilor. Este vorba de Carmen Hărău, Liliana Ţolaş, Ilie Toma şi Ioan Bădin. Bărbaţii s-au retras din cursă, declarând că o susţin pe Carmen Hărău pentru acest post. Aşa că, au rămas în cursă cele două pesediste. Laurenţiu Nistor, preşedintele judeţean al PSD, susţine că „nu vreau să fiu un dictator, vom face sondaj la Hunedoara. Dar, mai întâi, trebuie să vedem cui îi revine colegiul cu pricina. Asta vom afla la sfârşitul acestei săptămâni, când are loc şedinţa USL pentru împărţirea colegiilor între partidele care formează Uniunea. Trebuie să aflăm cât mai repede, după această şedinţă, cine va fi candidatul la Hunedoara”.

Doar Resmeriţă este sigur, deocamdată
Pe de altă parte, Laurenţiu Nistor a declarat că în proporţie de 99,98 la sută va candida pe Colegiul nr.1, Brad-Valea Mureşului, unde a fost ales deputat la precedentele alegeri generale. La rândul său, Cosmin Nicula este mai mult ca sigur că va ataca, din nou, un post de senator pe Colegiul Valea Jiului.
„Sigur, deocamdată este doar deputatul Cristian Resmeriţă, care va candida din nou pe Colegiul nr. 4. Comitetul executiv al PSD va face propunerile de candidaţi, iar centrul va decide dacă le aprobă sau nu”, a adăugat liderul PSD din judeţ.

8 comentarii la „Carmen sau Liliana, aceasta-i întrebarea

  • M-am saturat de Carmen inca dinaintea campaniei electorale.Mi-e teama sa pun fierul de calcat in priza ca sa nu o aud vorbind.Pana acum nu am stiut din ce partid face parte.Acum stiu ca este o PSD-ista vopsita in culoarea preferata a primarului Arion.

  • Impertinenta este la cote alarmante in ceea ce o priveste pe aceasta doamna……deoarece sa auto-proclamat……o celebritate politica a judetului……in sondajul comandat de dansa…..
    Jenant…..a dat bani…..la Arion…..apoi ca sa iasa domnul boboutan…..vice…..a dat si deontologilor care lupa cu ciocoi(pp-dd)….da oricui……ii va intoRCE insutit…..

  • Mie mi-ar fi rusine in locul vostru s-o compar pe dna Carmen Harau cu toapa de Tolas. Mai, PSD, chiar ai innebunit de tot?

  • Macar stii sa calci, cucoana, care te numesti Linda? Atunci calca dracului, ca tot nu intelegi o iota din ce spune femeia aia la televizor!

  • Mi-a venit copilul acasa cu o diploma data de Lili, premiul ca n-am murit in timpul crizei??!!! Nu ti-e rusine, cucoana ca traiesti bine merci pe banii nostri si pe spagile de la muzeu ???!!!!

  • Io nu stiu cine e Carmen Harau asta, da pe Tolas sa n-o mai vad ca ma ia cu greata!

  • O anunt pe Tolas ca noi n-am murit in timpul crizei, dar nu datorita ei. Succes dna Harau!

  • Voi credeti ca banii se aduna de pe campuri? Daca ar da atatia bani la idiotii de politicieni, cum si-ar plati angajatii?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.