Individul care a atacat cu ranga un tânăr, aproape de sentinţa finală

10 martie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Agresorul de 24 de ani, din Olt, a fost deja condamnat de Tribunalul Hunedoara la închisoare cu executare pentru tentativă de omor. A făcut apel la sentinţă iar completul de apel de la Alba Iulia ar putea da soluţia definitivă.

I-a făcut avansuri iubitei
Un nou termen de judecată este programat peste exact o săptămână, pentru că agresorul a cerut să fie reprezentat în proces de un avocat din oficiu.
Totul s-a petrecut în vara anului trecut, în Orăştie, în urma unui conflict spontan între cei doi tineri. Aceştia ar fi băut împreună iar apoi s-au luat la ceartă, motivul fiind iubita agresorului. Liviu Grigore, de 24 de ani, l-a acuzat pe tânărul de 19 ani că i-ar fi făcut avansuri iubitei sale, ca mai apoi să pună mâna pe o bară metalică şi să-l lovească în cap. Victima a fost transportată în stare gravă la spital. Iniţial, bărbatul din Olt a fost acuzat de comiterea infracţiunii de loviri sau alte violenţe, însă, medicii legişti au stabilit că victimei i-a fost pusă viaţa în pericol. Agresorul a fost judecat pentru tentativă de omor şi găsit vinovat de Tribunalul Hunedoara. Liviu Grigore a fost condamnat în prima instanţă la şase ani de închisoare şi plata mai multor despăgubiri, printre care şi 150.000 euro daune morale.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Circ în faţa blocului

Scandalul a fost provocat de un bărbat de 44 de ani, din Orăştie, supărat din cauză că soţia a intentat...

Nici la penitenciar nu mai e voie

Măsurile de prevenire a infectării cu coronavirus au fost adoptate la nivelul tuturor penitenciarelor din ţară, astfel că vor fi...

Fotbal. Meciurile la juniori au fost oprite, seniorii joacă fără spectatori

Ca urmare a deciziilor luate de Comitetul Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă în contextul epidemiei de coronavirus, Federaţia Română...

Închide