Inconştienţa unui şofer putea fi fatală

Bărbatul a urcat la volan un adolescent care, pe lângă că nu avea permis, era şi băut bine. În dealul Haţegului s-a produs ceea ce era uşor de anticipat, respectiv minorul a făcut accident.
”Un bărbat în vârstă de 31 de ani din municipiul Petroşani împreună cu un minor din comuna Mica, judeţul Mureş, în timp ce se deplasau cu un autoturism pe DN66, pe sensul de mers Călan – Haţeg, pe D.N. 66, drum cu două benzi cu sens de urcare, în oraşul Haţeg, judeţul Hunedoara, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul autotu­rismului şi s-au răsturnat.
În urma accidentului, a rezultat rănirea am­belor persoane, care au fost transportate la spi­tal, în vederea acordării de îngrijiri me­di­cale”, precizează IPJ Hunedoara. Ado­les­cen­tul, în urma testării cu aparatul al­cool­test, a­vea o alcoolemie de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cei doi sunt cercetaţi pe­nal. (M.Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Amendaţi pentru petrecerile interzise ţinute de Ziua Femeii

Mai mulţi hunedoreni s-au ales cu sanc­ţiuni contravenţionale pentru că au ignorat interdicţiile impuse de pandemie şi au or­ga­nizat ori

Prins circulând fără permis

Tânărul de 21 de ani, din comuna Beriu, a fost convins că nu va da ochii cu poliţiştii pe drumul

Iubirea vieţii ei s-a transformat în cel mai mare coşmar

Şi-a cunoscut iubitul prin video-chat, s-au întâlnit, s-au plăcut şi au petrecut o perioadă împreună. Bărbatul o susţinea şi părea

Închide