Închiderea nodului rutier de la Şoimuş, amânată

Nodul rutier al Autostrăzii Lugoj-Deva, de la Şoimuş, nu s-a închis din data de 3 septembrie, aşa cum s-a anunţat iniţial. Potrivit Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Timişoara, cererea pentru închiderea nodului rutier aşteaptă avizul Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).
„Documentaţia pentru închiderea circulaţiei rutiere în vederea realizării conexiunii cu Autostrada Lugoj-Deva, a Lotului 4, în nodul rutier Şoimuş, este înaintată spre aprobare la CNAIR şi IGPR. Odată primit avizul de la aceste instituţii, se va face o comunicare oficială cu privire la restricţionarea traficului”, a informat Alina Sabou, purtătorul de cuvânt al DRDP Timişoara. Aceasta a mai spus că închiderea nodului rutier din data de 1 septembrie nu s-a făcut deoarece reprezentanţii IGPR nu au fost de acord. Deşi, constructorul Lotului 4 al autostrăzii, între Ilia şi Şoimuş, era pregătit să înceapă lucrările. Cel mai probabil, măsura va fi dispusă începând cu data de 10 septembrie.
În urmă cu două săptămâni, Primăria municipiului Deva a transmis un comunicat în care arăta că asocierea de firme care realizează Lotul 4 al şoselei anunţă închiderea pe o perioadă de două luni a tronsonului de autostradă între nodurile rutiere Şoimuş şi Simeria. Traficul rutier urma să fie deviat pe Drumul Naţional 7 (centura Devei). Măsura este necesară pentru a se putea executa lucrările de conexare între cele două segmente de autostradă, Lugoj – Deva şi Deva – Orăştie. (N.Bumbac)

One thought on “Închiderea nodului rutier de la Şoimuş, amânată

  • 5 septembrie 2018 la 14:33
    Legătură permanentă

    Pana acum ne franau liliecii, acu ne franeaza militia

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.