Încetaţi cu minciunile! Cei de la PSD se fac vinovaţi de jaful de la Termocentrala Mintia

Într-un exerciţiu demagogic şi manipu­lator, liderii social-democraţi ai judeţului nostru au tupeul să facă apel pentru salvarea Termocentralei de la Mintia. Tocmai când ei sunt cei care au girat marele jaf de 3 miliarde lei şi au băgat în insolvenţă acest obiectiv important.
Deşi este o termocentrală strategică, a fost jefuită, iar în prezent a fost oprită pentru că nu are autorizaţie de mediu. Dacă nu se lua această decizie riscam un proces direct la CJUE, având în vedere că era pornită procedura de infringement. După ce au girat sau au „ajutat” la producerea dezastrului, cei de la PSD au acum curajul să spună că nu pot asista pasivi şi mimează că lucrează pentru a găsi soluţii. Nu mai minţiţi! Nu vă prefaceţi că nu ştiţi care este situaţia cu adevărat, pentru că voi sunteţi cei care aţi provocat-o!
Preşedintele Consiliului Judeţean vor­beşte de himere, cu cărbunele din Indone­zia ca fiind soluţia salvatoare! Pentru că omite un detaliu important: preţul de peste 50 de euro pentru un certificat de CO2! Deci care vor fi costurile finale?
Dar cetăţenii trebuie să ştie că Guvernul, condus de prim-ministrul Florin Cîţu, caută soluţii realiste pentru a salva Termocen­trala de la Mintia. Ministrul Energiei i-a recomandat lichidatorului judiciar, cel care este decident, să nu vândă termocentrala la fier vechi şi obligatoriu, investitorul care o va cumpăra să pună în locul ei o termo­centrală pe gaz natural sau orice altă formă de producere în bandă, pentru a produce 800 de MW.
PNL nu lasă pe nimeni în urmă şi, toto­dată, găsim soluţii realiste, pentru a salva Termocentrala de la Mintia, prin investiţii serioase, nu vorbe goale.

Biroul de presă PNL Hunedoara

One thought on “Încetaţi cu minciunile! Cei de la PSD se fac vinovaţi de jaful de la Termocentrala Mintia

  • 22 iulie 2021 la 8:16
    Permalink

    Pnl+Pdl+Alde (puiuții și urmașii lui moloț) sunteți groparii județului Hunedoara. Mai tăceți dr….ui de javre ce sunteți. Siktir!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.