Actualitate

Incendiu violent izbucnit la o gospodărie din localitatea Petros

O magazie în care se aflau mate­riale pentru fabricarea peleţilor şi un garaj din apropierea acesteia au fost distruse de un incendiu violent care a izbucnit joi într-o gospodărie din localitatea Petros, la faţa locului fiind mobilizate două echipaje ale pom­pierilor militari din Petroşani şi Baru.
Din cauza temperaturilor mari apă­rute în timpul incendiului, un auto­turism aflat în faţa garajului a fost avariat uşor, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara. Intervenţia rapidă a e­chipajelor de pompieri a limitat extin­derea incendiului spre o locuinţă şi alte clădiri situate în vecinătate. „Am­ploa­rea evenimentului a fost cauzată de faptul că incendiul a izbucnit la o anexă gospodărească în care se afla o cantitate semnificativă de material combustibil solid utilizat pentru fa­bri­carea peleţilor, ceea ce a favorizat propagarea flăcărilor la garajul situat în imediata apropriere”, a precizat sursa citată.
Suprafaţa totală afectată de in­cen­diu a fost de aproximativ 150 de metri pătraţi. Nu au fost consemnate vic­ti­me omeneşti, înregistrându-se doar pa­gube materiale”, spun pompierii.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura