Incendiu la un fost motel din Luncoiu de Jos

3 mai 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Ieri, pompierii au stins un incendiu pornit la o clădire din localitatea Luncoiu de Jos, unde a funcţionat un motel. Acolo se aflau 18 butelii, iar incendiul a fost cu risc crescut, a anunţat ISU Hunedoara.

Pompierii brădeni, sosiţi rapid la construcţia în care se manifesta arderea, au acţionat prompt pentru evacuarea buteliilor încărcate cu GPL şi cu bioxid de carbon. Încă înainte de ajungerea echipelor, un pompier brădean aflat în timpul liber, ajutat de mai mulţi localnici, a început operaţiunea de evacuare a buteliilor pentru evitarea unei deflagraţii. Concomitent cu acţiunea de evacuare a buteliilor, pompierii au acţionat cu patru autospeciale cu capacitate mare şi medie pentru stingerea incendiului ce s-a extins la acoperişul, cu o suprafaţă de peste 250 mp, a fostului motel cu structura P+1.
În incendiu a mai fost distrus mobilierul din cinci încăperi şi s-au degradat pereţii din rigips, ferestrele, uşile şi instalaţia electrică. Cauza probabilă generatoare a incendiului pare a fi un scurtcircuit la un conductor electric. Valoarea estimativă a pagubelor este de 80.000 de lei, iar a bunurilor salvate de 100.000 de lei. (A.Năstase)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Pagubă de aproape 200 de mii de lei

Pierdere de 189.000 de lei pentru un operator economic din Şoimuş, după o vizită a poliţiştilor Biroului de Combatere a...

Hunedorean în stare gravă după ce a fugit de un echipaj de poliţie

Un bărbat care circula cu o maşină pe DJ 761 a provocat un accident rutier şi a fost rănit grav....

Cer pedepsirea individului care a asmuţit un câine Amstaff pe un maidanez

Mai multe ONG-uri care se ocupă de salvarea câinilor fără stăpân au iniţiat o petiţie prin care cer pedepsirea aspră...

Închide