Pagubă de aproape 200 de mii de lei

3 mai 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Pierdere de 189.000 de lei pentru un operator economic din Şoimuş, după o vizită a poliţiştilor Biroului de Combatere a Delictelor Silvice.

Aceştia au desfăşurat o acţiune pe raza municipiului Deva şi a localităţilor învecinate, alături de reprezentanţii Gărzii Forestiere Timişoara. ”În cadrul acţiunii, poliţiştii au stabilit că reprezentanţii unei societăţi comerciale din comuna Şoimuş au expediat un volum de 235,99 mc cherestea răşinoase fără provenienţă legală, încălcând astfel prevederile referitoare la provenienţa, circulaţia şi comercializarea materialelor lemnoase. De asemenea, poliţiştii au stabilit că operatorul economic nu a respectat prevederile legale privind completarea la zi a registrului de intrări-ieşiri materiale lemnoase aferent depozitului deţinut”, au arătat oamenii legii. Operatorul a fost amendat cu 20.000 de lei, iar cheresteaua în valoare de peste 169.000 de lei a fost confiscată. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Hunedorean în stare gravă după ce a fugit de un echipaj de poliţie

Un bărbat care circula cu o maşină pe DJ 761 a provocat un accident rutier şi a fost rănit grav....

Cer pedepsirea individului care a asmuţit un câine Amstaff pe un maidanez

Mai multe ONG-uri care se ocupă de salvarea câinilor fără stăpân au iniţiat o petiţie prin care cer pedepsirea aspră...

Modificări în baschetul mondial

Reuniţi recent într-o videoconferinţă, membrii Comitetului Executiv al Federaţiei Internaţionale de Baschet Asociaţie (FIBA) au analizat şocul provocat de pandemia...

Închide