Incendiu la Mina Petrila

O magazie de la Mina Petrila, în care erau depozitate piese de schimb, în mare parte echipamente metalice, a luat foc ieri dimineaţă.
Incendiul a fost observat de către minerii veniţi la şut, aceştia au încercat în prima fază să stingă singuri focul, dar nu au reuşit şi au cerut sprijin Serviciului Voluntar de Pompieri Petrila. Pompierii voluntari au reuşit să lichideze focul înainte de a se extinde şi la construcţiile din apropiere, iar primele date arată că incendiul a fost provocat de un scurt circuit la instalaţia electrică.
”Bănuim că focul a pornit de la un scurtcircuit, însă cauzele exacte le vom cunoaşte după finalizarea anchetei, care este în curs. Din fericire, incendiul a fost stins la timp şi nu s-a extins şi la alte construcţii. În acea dependinţă erau depozitate piese de schimb metalice, care au putut fi recuperate”, a declarat Aurel Anghel, directorul Societăţii Naţionale de Închideri Mine. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Descoperirea macabră din Peştera Vacii

Marţi, un bărbat de 41 de ani din municipiul Petroşani a descoperit în Peştera Vacii, din Munţii Şureanu, un cadavru...

Cazurile de muncă la negru, în scădere

Numărul cazurilor de persoane care muncesc fără forme legale a scăzut în judeţul Hunedoara, comparativ cu anul trecut, în primul...

Ridicările de maşini au fost contestate la instanţa supremă . Şoferii ar putea răsufla uşuraţi

Oana Mihnea Un recurs în interesul legii a instituţiei Avocatul Poporului ar putea da mari speranţe conducătorilor auto care parchează

Închide