Eveniment

Incendiatorul a primit mandat de arestare

Maximilian Gânju

Ioan Simulea, tânărul de 33 de ani acuzat că a incendiat un autoturism de lux ce aparţinea familiei primarului din Vulcan, a fost arestat şi va sta după gratii următoarele 29 de zile.
Simulea a fost identificat de poliţişti pe baza imaginilor video surprinse de camerele de supraveghere de la locuinţa primarului, dar şi pe baza SMS-urilor de ameninţare pe care i le-a trimis fiului primarului Gheorghe Ile.
„În urma administrării probatoriului în cauza privind incendierea, în noaptea de 28 spre 29 mai 2012, a unui autoturism pe raza municipiului Vulcan, Judecătoria Petroşani a emis mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile pe numele prezumtivului autor. El este acuzat de şantaj, precum  şi de distrugere calificată”, a precizat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. Simulea i-ar fi cerut fiului primarului o sumă foarte mare de bani şi pentru că nu a primit-o, i-a incendiat autoturismul, un Audi A7 în valoare de circa 70.000 de euro. Maşina era luată în leasing şi avea asigurare Casco, astfel că prejudiciul va fi recuperat.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.