Politica si administratie

Haralambie Vochiţoiu: În 4 ani, voi face din Hunedoara un judeţ de care sã fim cu toţii mândri

La final de campanie electorală, o evaluare a programelor propuse de candidaţii la alegerile locale ne arată că foarte puţini dintre cei ce doresc să fie aleşi au venit în faţa oamenilor cu soluţii realiste de îmbunătăţire a vieţii hunedorenilor. Este şi cazul candidaţilor la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara.
Singurul candidat cu proiecte credibile la conducerea CJ Hunedoara este reprezentantul Partidului Poporului-Dan Diaconescu, Haralambie Vochiţoiu (foto), cel care a înţeles că hunedorenii nu mai pot fi păcăliţi cu promisiuni politice. Viziunea privind dezvoltarea judeţului Hunedoara, propusă de Vochiţoiu, ţine cont de realităţile fiecărei zone în parte. „Judeţul Hunedoara este foarte eterogen – aşteptările oamenilor din mediul urban sunt diferite faţă de cele ale locuitorilor din Valea Jiului, spre exemplu. Iar nevoile oamenilor din mediul rural nu sunt aceleaşi cu cele ale locuitorilor din oraşele mici şi medii. Sigur, punctul comun al tuturor este acela că îşi doresc o viaţă mai bună”, a subliniat liderul PP-DD.
Programul PP-DD şi al candidatului Haralambie Vochiţoiu pentru hunedoreni este concentrat în jurul a trei idei centrale: 1. PP-DD este singurul partid care apără interesele românilor; 2. Mărirea pensiilor şi a salariilor; 3. Crearea de locuri de muncă. Prin viziunea de dezvoltare la nivelul judeţului Hunedoara, Haralambie Vochiţoiu a declarat că îşi propune să aducă judeţul nostru din nou în frunte. „La începutul anilor ’90, judeţul Hunedoara se afla pe primul loc la salarii, depăşind inclusiv Bucureştiul. Îmi propun ca, în calitate de preşedinte al CJ Hunedoara, să îmbunătăţim viaţa oamenilor, prin locuri de muncă decente şi prin salarii bune, iar în patru ani, vom fi din nou un judeţ prosper, de care hunedorenii să fie mândri”, a încheiat Haralambie Vochiţoiu.  (Valentin Popescu)

3 comentarii la „Haralambie Vochiţoiu: În 4 ani, voi face din Hunedoara un judeţ de care sã fim cu toţii mândri

  • Cum sa faca din judet ceva bun cand el face centura politicii ? ! :)))

  • Vochitoiu este un sarlatan mincinos el nusi platea angajati de la firmele lui.

  • Domnule Vochitoiu va uram succes, am vazut programul dumneavoastra si cred ca poate fi pus in practica. Cei care au condus 3-4 mandate ca presedinti sau primari au ce invata. Multa bafta in alegeri. Aveti si de la familia noastra 7 voturi.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.