Încă un caz de infecţie cu coronavirus la Oficiul Judeţean de Poştă

Adriana Năstase

Un alt angajat al Poştei Române, de data aceasta de la Oficiul Prioripost din Deva, a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Situaţia printre salariaţi este una tensionată, deoarece doi colegi de-ai lor au murit, răpuşi de noul virus. Este vorba de un bărbat şi o femeie de la Oficiul Poştal nr. 4, de la Gara Deva, decedaţi după ce au fost infectaţi cu coronavirus.
Acum, reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara au declanşat o anchetă epidemiologică la Oficiul Prioripost din Deva, din aceeaşi clădire cu Oficiul Poştal nr. 4 Gara Deva.
„Bolnavul este internat la secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva. Contacţii direcţi ai acestuia au fost izolaţi la domiciliu. Nu este nici o legătură cu persoanele decedate de la Oficiul nr. 4“, a declarat Sebastian Mezei, directorul executiv al DSP Hunedoara.
Bărbatul a fost depistat pozitiv cu virusul COVID-19 pe data de 22 mai, fiind deocamdată singurul angajat al Prioripost Deva care s-a îmbolnăvit din cauza noului coronavirus.
Clădirea de la Gara Deva a Poştei a fost dezinfectată, iar salariaţii, toţi de fapt, au materiale de protecţie, măşti, mănuşi şi dezinfectanţi. Cu toate acestea, mulţi dintre ei sunt foarte speriaţi, după ce şi-au pierdut doi colegi şi încă unul s-a îmbolnăvit.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.